Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρεάλ Μαδρίτης… από άλλο πλανήτη, 2-5 την Λίβερπουλ! (Video)

Με το ενάμιση πόδι στους «8» και η Νάπολι, νίκησε 0-2 την Άιντραχτ

 

Η αποψινή αναβίωση του περσινού τελικού του Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Ρεάλ Μαδρίτης έφερε και πάλι… ισπανικά χαμόγελα και αυτή τη φορά με εμφατικό τρόπο!

Στην πρώτη τους μονομαχία για τους «16» του φετινού Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν… από άλλο πλανήτη και έφυγε με νίκη με 2-5 από το «Άνφιλντ» σε ένα ματς όπου η Λίβερπουλ προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά με 2-0! Η απάντηση όμως της ομάδας του Αντσελότι ήταν καταιγιστική στη συνέχεια!

Ο Νούνιεζ στο 4’ και ο Σαλάχ στο 14’ έφεραν νωρίς το 2-0 και κύμα ευφορίας στους «reds» αλλά γρήγορα τα χαμόγελα πάγωσαν! Με δύο γκολ του Βινίσιους Τζούνιορ η Ρεάλ ισοφάρισε πριν την ανάπαυλα και στην επανάληψη ήταν άπιαστη απέναντι στους γηπεδούχους που τα είχαν τελείως χαμένα. Με ένα γκολ του Έντερ Μιλιτάο και δύο του Μπενζεμά η Ρεάλ έφτασε στο 2-5, μετατρέποντας τη ρεβάνς της Μαδρίτης σε τυπική διαδικασία…

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Άλισον, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Γκόμεζ (73′ Μάτιπ), Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Φαμπίνιο, Μπάιτσετιτς (85′ Έλιοτ), Χέντερσον (73′ Μίλνερ), Νούνιες (64′ Ζότα), Σαλάχ, Χάκπο (64′ Φιρμίνο)

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Αλάμπα (27′ Νάτσο), Μόντριτς, Καμαβινγκά, Βαλβέρδε, Ροντρίγκο (81′ Θεμπάγιος), Μπενζεμά (87′ Ασένσιο), Βινίσιους