Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΡΕΑ: Ανανέωσε και η Μανουκαράκη

Στο κομμάτι των ανανεώσεων έχει ρίξει το βάρος τις αυτές τις ημέρες η Ρεθυμνιακή Ένωση Αθλητών προχωρώντας με γρήγορους ρυθμούς τον σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο .
 
Στα πλαίσια αυτά ανανέωσε την συνεργασία της με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα και η διεθνής τερματοφύλακας Ειρήνη Μανουκαράκη.
 
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της Ρ.Ε.Α αναφέρει: 
 
“Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την διεθνή τερματοφύλακα, Ειρήνη Μανουκαράκη.
 
Αποτελεί ένα από… τα καμάρια της ομάδας μας, κάνοντας το ντεμπούτο της στα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου Γυναικών σε ηλικία μόλις 14ων ετών (γεν. 2007). Η Ειρήνη Μανουκαράκη είναι το μέλλον του αθλήματος στη θέση της, με την αναγνώριση να έχει έρθει ήδη, αφού αποτελεί σταθερό μέλος των μικρών Εθνικών ομάδων από πέρυσι. Προσηλωμένη στον στόχο της, δουλεύει συνεχώς και σκληρά υπό τις οδηγίες του Αντώνη Πλατή, ώστε να εξελίσσεται μέρα με τη μέρα και να συνεχίσει να υπηρετεί το άθλημα που τόσο αγαπά στο υψηλότερο επίπεδο.
Ο Α.Ο. ΡΕΑ εύχεται για μία σεζόν γεμάτη υγεία, εμπειρίες και επιτυχίες στην Ειρήνη Μανουκαράκη, η οποία θα αποτελέσει την εγγύηση κάτω από τα δοκάρια της ομάδας μας.
 
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΝΟΥΚΑΡΑΚΗ: «ΜΟΝΟ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ»
 
Mιλώντας για την ανανέωση του συμβολαίου της η Ειρ. Μανουκαράκη τόνισε: 
 
«Ένα χρόνο πριν δεν ξέραμε αν θα έχουμε ομάδα να αγωνιστούμε. Σήμερα μιλάμε για μια ομάδα η οποία πρωταγωνίστησε στην Α’ κατηγορία, κατακτώντας μάλιστα και την 3η θέση. Μόνο περηφάνια μπορώ να νιώσω για αυτή την οικογένεια. Είμαι, φυσικά, χαρούμενη που την νέα σεζόν θα αγωνίζομαι με αυτήν την παΡΕΑ.
Δουλειά, πειθαρχία, συγκέντρωση και θέληση είναι το πλάνο μου για την νέα σεζόν. Στόχος της ομάδας είναι η εξέλιξη ούτως ή άλλως, να παίξει ακόμα πιο όμορφο ποδόσφαιρο απ ότι την περασμένη σεζόν και να διατηρηθεί το οικογενειακό κλίμα. Στο τέλος της ημέρας αυτό που θέλουμε είναι να απολαμβάνουμε το ποδόσφαιρο, αυτό που αγαπάμε. Ανυπομονώ για το ξεκίνημα μιας νέας σελίδας στην ιστορία της ΡΕΑ».