Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ρ.Ε.Α: Ανανέωσε η αρχηγός της ομάδας Ελευθερία Δαφέρμου

Παίκτρια της Ρ.Ε.Α και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα παραμείνει η αρχηγός της Ρεθυμνιώτικης ομάδας Ελευθερία Δαφέρμου με τον σύλλογο να ανακοινώνει σήμερα την ανανέωση της συνεργασία με μια από τις βασικές παίκτριες της εξαιρετικής περσινής ομάδας. 

Πιο αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

“Ο ΑΟ ΡΕΑ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την εμβληματική αρχηγό Ελευθερία Δαφέρμου.
Δεν θα μπορούσε να είναι απούσα από την επόμενη μέρα της ομάδας μας, όπως και δεν έχει λείψει σχεδόν ποτέ από το Ρεθυμνιώτικο ποδόσφαιρο Γυναικών. Η 30χρονη (γεν. 30/7/1993) μέσος αποτελεί τη “ραχοκοκαλιά” της Ρ.Ε.Α., ούσα πανέτοιμη για ακόμα μία σπουδαία σεζόν στη Women’s Football League. Άλλωστε, με το ταλέντο και τη σκληρή δουλειά βοήθησε τα μέγιστα για την κατάκτηση της 3ης θέσης στην Ελλάδα. Παράλληλα, έχει μία ακόμα θέση ευθύνης, καθώς είναι προπονήτρια στην ακαδημία της ομάδας μας.
Ο ΑΟ ΡΕΑ ευχαριστεί την Ελευθερία Δαφέρμου, η οποία θα συνεχίσει να αποτελεί κομμάτι της οικογένειας μας και της ευχόμαστε υγεία και μία όμορφη ποδοσφαιρική σεζόν.” 
 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΑΦΕΡΜΟΥ: “Η ΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ”
 
“Η ΡΕΑ είναι πολλά περισσότερα από μία γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου. Είναι όραμα και στόχοι, δυνατότητες και προοπτική, προσπάθεια και δουλειά,
χαρά στις επιτυχίες, περισσότερη δουλειά στις απογοητεύσεις, είναι αλληλοκατανόηση και σεβασμός … Η ΡΕΑ είναι οι άνθρωποί της, είναι μια όμορφη οικογένεια και μόνο χαρά μπορεί κάποιος να νιώθει όταν είναι μέλος της. Ανυπομονώ να ξεκινήσει άλλο ένα καινούργιο συναρπαστικό ταξίδι ΠΑΡΕΑ με τη ΡΕΑ” , επισήμανε στη δήλωση της μετά την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα.