Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σέφιλντ – Μάντσεστερ Σίτι: Οπαδός των πολιτών καβάλησε και φίλησε τον Χάλαντ μετά το γκολ του

Ο Έρλινγκ Χάλαντ άνοιξε το σκορ για την Μάντσεστερ Σίτι στην έδρα της Σέφιλντ στο 63′ και προκάλεσε θύελλα ενθουσιασμού στους εκδρομείς οπαδούς της, με έναν εξ αυτών να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο και ακολούθως να τον αγκαλιάζει και να τον φιλάει.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ προσπάθησε με νύχια και με δόντια να εμποδίσει την Μάντσεστερ Σίτι να σκοράρει όμως το πέτυχε μόνο για μία αγωνιστική ώρα, διάστημα στο οποίο η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχασε μέχρι και πέναλτι με τον Χάλαντ στο 37ο λεπτό.

Και αυτό γιατί στο 63′ η ομάδα του Τζορτζ Μπάλντοκ παραδόθηκε στις άγριες ορέξεις των πρωταθλητών Αγγλίας, με τον Γκρίλις να ελίσσεται από αριστερά και να βγάζει τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και τον Χάλαντ να πετάγεται μέσα από τη μικρή περιοχή και να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά.

Ήταν δε τέτοια η χαρά των οπαδών των πολιτών (φιλοξενούνταν στο πέταλο μπροστά στο οποίο μπήκε το γκολ) όπου ένας εξ αυτών εισέβαλε αστραπιαία στον αγωνιστικό χώρο, για να πηδήξει πάνω στον Έρλινγκ Χάλαντ, τον οποίο και αγκάλιασε και φίλησε πριν απομακρυνθεί από τους άνδρες της ιδιωτικής ασφαλείας του γηπέδου.

 

Πηγή: sport24.gr