Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σήμερα το τελευταίο αντίο στο 2,5 ετών κοριτσάκι που παρασύρθηκε από το όχημα του πατέρα του

Σε εξέλιξη βρίσκεται η κηδεία του 2,5 ετών κοριτσιού, που χτυπήθηκε από το αγροτικό όχημα του πατέρα του στην Κίσσαμο Χανίων.

Το “τελευταίο αντίο” θα πουν σήμερα, Κυριακή (21/5), συγγενείς και φίλοι στο 2,5 ετών κοριτσάκι από την Κίσσαμο Χανίων, που έφυγε από τη ζωή, χτες, Σάββατο (20/5), στο ΠΑΓΝΗ, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του αλλά και την τοπική κοινωνία.

Υπενθυμίζεται ότι το 2,5 ετών κοριτσάκι παρασύρθηκε από το αγροτικό όχημα το οποίο οδηγούσε ο πατέρας της, την Τρίτη (16/5) και εξέπνευσε το μεσημέρι του Σαββάτου (20/5), παρά τις προσπάθειες του ιατρικού προσωπικού να το κρατήσουν στη ζωή. Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσοκομείου, “έγινε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατό να γίνει στη ΜΕΘ Παίδων”.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, η Εξόδιος Ακολουθία βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς ήταν προγραμματισμένη για τις 4 το μεσημέρι της Κυριακής (21/5), στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στα Περβολάκια Κισάμου.

Το χρονικό της τραγωδίας

Υπενθυμίζεται ότι το τραγικό περιστατικό συνέβη την Τρίτη (16/5), όταν ο πατέρας της 2,5χρονης επιχείρησε να κάνει οπισθογωνία για να βγει στον δρόμο με το όχημα του, ένα αγροτικό τύπου 4×4, και παρέσυρε το κοριτσάκι του, χωρίς -όπως υποστηρίζει- να το καταλάβει.

Τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ήταν, “Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα”. Παράλληλα έγινε και αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, στο οποίο ήταν αρνητικός.

Σε βάρος του 48χρονου πατέρα, οι αστυνομικοί σχημάτισαν δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια, ωστόσο μετά τον θάνατο του παιδιού, η κατηγορία ενδεχομένως να αλλάξει.

 

ΠΗΓΗ: NEWS247.GR