Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

“Σίφουνας” στο πρώτο μέρος ο ΠΟΑ – Άνετη επικράτηση και επιστροφή στην κορυφή!

“Καθάρισε” με καταιγιστική εμφάνιση στο πρώτο μέρος ο ΠΟΑ

Ήταν “καταιγιστικός” στο πρώτο μέρος ο ΠΟΑ καταφέρνοντας να πετύχει έξι τέρματα και να κερδίσει με μεγάλη ευκολία και με ευρύ σκορ τον Ποσειδώνα, ώστε να επιστρέψει στην κορυφή μαζί με τον ΠΑΟΚρουσώνα έχοντας και παιχνίδι λιγότερο δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος!

Το τελικό σκορ έφτασε στο 7-0 με χατ-τρικ Γιακουμάκη, δύο γκολ Αρμόα, ένα Παπασπύρου και ένα Σφυρογιαννάκη!

Με την συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου μετά από ωραία ενέργεια και σουτ του Αρμόα έγινε το 1-0 του ΠΟΑ!

Πέντε λεπτά αργότερα ο Αρμόα από εκτελεστής γίνεται δημιουργός και κάνει την πάσα στον Γιακουμάκη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0!

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν το πόδι από το γκάζι και έφτασαν σε τρίτο τέρμα στο 23′ μετά από μπροστινή μπαλιά του Κασσωτάκη στον Σφυρογιαννάκη, ο οποίος πάσαρε στον Αρμόα, με τον τελευταίο να κοντρολάρει και με σουτ να κάνει το 3-0!

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού οι πρωτοπόροι της Α1 ΕΠΣΗ έκαναν το 4-0 με εξαιρετικό σουτ του Παπασπύρου!

Τρία λεπτά αργότερα ο Σφυρογιαννάκης έκανε πέντε τα τέρματα της ομάδας του με τρομερό πλασέ!

Η μηχανή των γκολ του ΠΟΑ δεν είχε φρένο και έκανε έξι τα τέρματα της και πάλι με σκόρερ τον Γιακουμάκη στο 36′!

Αυτό το γκολ έμελλε να είναι και το τελευταίο του πρώτου μέρους με τον ΠΟΑ να είναι φανταστικός και να μην αφήνει κανέν περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο του οδηγούμενος στα αποδυτήρια με το εκκωφαντικό 6-0!

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 65′ ο Γιακουμάκης ολοκλήρωσε το προσωπικό του χατ-τρικ ανεβάζοντας τον δίκτυ του σκορ στο 7-0 για τον ΠΟΑ!

Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι με αποτέλεσμα το 7-0 να μείνει ως το τέλος και τον ΠΟΑ να κάνει ένα βήμα ακόμη προς την κατάκτηση της πρωτιάς!

Συνθέσεις:

ΠΟΑ: Ρουμπάκης, Δαμιανάκης, Κασσωτάκης, Χαρίτος, Αρμόα, Κερμενίδης (35′ Νάτος), Παπασπύρος (32′ Βοργιάς), Ρουμπάκης (35′ Μπέης), Φελίπε, Γιακουμάκης, Σφυρογιαννάκης

Ποσειδώνας: Αντωνιδάκης, Μαυράκης, Πλατοκούκης, Ασλαμαντζίδης, Βερούσι, Δρίτσας, Καουκάκης, Κοζυράκης, Θεοδωράκης, Μαραθιανός, Παππάς (35′ Ντελάκης)