Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σκάκι: Δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 για την Τσαπατάκη

Μεγάλη επιτυχία για το “καμάρι” του σκακιστικού τμήματος, του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, Ασημένια Τσαπατάκη! Αν και μόλις 15 ετών, πήρε την δεύτερη θέση στην Ελλάδα, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ18 που έγινε στην Λάρισα!

Όπως τονίζει ο επικεφαλής του σκακιστικού τμήματος του ΟΦΗ, Κώστας Βαρβεράκης είναι μεγάλη επιτυχία. Η Ασημένια μας, ασχολείται απο 8 ετών με το σκάκι και η εξέλιξη της, είναι εντυπωσιακή. Είναι άριστη μαθήτρια και έχει ήδη πολλές διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος. Πρόσφατα συμμετείχε και στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Τουρκία, με εξαιρετική παρουσία. Ενώ, πέρσι ήταν και πάλι δεύτερη, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16″.

Να σημειωθεί, ότι η επιτυχία της σκακίστριας του ΟΦΗ, πέρα απο την αγωνιστική της επιτυχία, της δίνει με την κατάκτηση της 2ης θέσης, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κερδίζει πριμοδότηση 8% για τις εισαγωγικές εξετάσεις στο Πανεπιστήμιο!

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, συγχαίρει την Ασημένια Τσαπατάκη και την οικογένεια της, για τη νέα της επιτυχία.

Συγχαίρει επίσης τον προπονητή της σκακίστριας Παναγιώτη Χριστοδούλου, ο οποίος ήταν δίπλα της, σε όλη την πορεία της.

Τέλος, συγχαίρει για μια ακόμη φορά το σκακιστικό τμήμα του ΟΦΗ, που κρατάει ψηλά τη σημαία του συλλόγου, με τις επιτυχίες του, εντός και εκτός Ελλάδος.