Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σκληρή ανακοίνωση του ΑΟΤ: «Για δεύτερη συνεχή Κυριακή υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος – Προκλητική, απαράδεκτη και άδικη η επίθεση του διαιτητικού τρίου»

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία των Σαμιωτάκη, Κατσογιάννη και Βισκαδούρο, στο παιχνίδι με τον Γιούχτα εξέδωσε ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου.

Στην ανακοίνωση της η ομάδα του Τυμπακίου στρέφεται εναντίον του διαιτητικού τρίου, τονίζοντας πως πραγματοποιήθηκε μία επίθεση, προκλητική, απαράδεκτη, άνιση και αδικαιολόγητα άδικη εις βάρος της ομάδας του Μιχάλη Κουτνετάκη, δίνοντας την εντύπωση πως δεν ήθελε να πάρει θετικό αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκαν στο πέναλτι με το οποίο πήρε τη νίκη ο Γιούχτας, χαρακτηρίζοντας το ανύπαρκτο.

Οι άνθρωποι του ΑΟΤ, μιλούν για αλλοίωση αποτελέσματος και μάλιστα για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή και δηλώνουν αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να συμβεί ξανά κάτι τέτοιο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του ΑΟ Τυμπακίου:

«Ο Αθλητικός Όμιλος Τυμπακίου διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία του ποδοσφαιρικού αγώνα, ΑΟΤ – ΓΙΟΥΧΤΑΣ την Κυριακή 4/12/2022 . Η ενορχηστρωμένη επίθεση του διαιτητικού τρίο ήταν προκλητική, απαράδεκτη, άνιση και αδικαιολόγητα άδικη !! Η εντύπωση που έδωσαν στους θεατές ήταν ότι δεν ήθελαν να πάρει η ομάδα μας θετικό αποτέλεσμα . Φυσικά πέτυχαν το σκοπό τους, αφού ηττηθήκαμε με γκολ που δεχτήκαμε από ανύπαρκτο πέναλτι . Επί ένα ημίχρονο δε, σφύριζαν φάουλ και οφσάιντ εις βάρος μας κατά εξακολούθηση ώστε να παίζεται το παιχνίδι ΜΟΝΟ στη δική μας περιοχή . Επειδή αλλοίωση αποτελέσματος συντελείται για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, η διοίκηση και οι φίλαθλοι της ομάδας μας είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν κάτι τέτοιο να ξανασυμβεί. Δεν μπορεί η προσπάθεια τόσων μηνών, τα έξοδα, οι ελπίδες και τα όνειρα τόσων φιλάθλων να πηγαίνουν στράφι, εξαιτίας της ιδιοτέλειας κάποιων κυρίων !»