Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σοκαριστικό βίντεο: Διαιτητής έσωσε την ζωή ποδοσφαιριστή σε αγώνα Γ’ Εθνικής!

Μία τρομερή στιγμή συνέβη στο 3ο λεπτό του αγώνα, ανάμεσα σε Ελλοπιακό και Ατρόμητο Πειραιά, με τον παίκτη των γηπεδούχων, Αχείμαστο να πέφτει αναίσθητος στο έδαφος και τον διαιτητή, Κατσίνη να σπεύδει να του δώσει τις πρώτες βοήθειες, πριν μπει μέσα το ιατρικό team.

Μετά από σύγκρουση στον χώρο του κέντρου, ο ποδοσφαιριστής του Ελλοπιακού, Αχείμαστος έπεσε στο έδαφος χωρίς τις αισθήσεις του. Ως επακόλουθο ήταν το «γύρισμα της γλώσσας» όμως χωρίς να το σκεφτεί δευτερόλεπτο και σε μια ηρωική πράξη, ο διαιτητής του αγώνα, κ. Κατσίνης έσπευσε να του δώσει τις πρώτες βοήθειες, προτού περάσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό team της αναμέτρησης.

Όπως φαίνεται και στο Video ο κ. Κατσίνης τραυματίζεται στην προσπάθεια του, εξαιτίας της δύναμης της γλώσσας του ποδοσφαιριστή του Ελλοπιακού, ωστόσο αυτό μικρή σημασία έχει, μπροστά στην μεγαλειώδη πράξη που είχε προηγηθεί στιγμές νωρίτερα.

Για την ιστορία, ο Αχείμαστος πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου και η ομάδα του, ο Ελλοπιακός παρά το «μούδιασμα» που υπέστη, επικράτησε 3-0 του Ατρόμητου Πειραιά, πετυχαίνοντας ιστορική νίκη στο πρώτο της παιχνίδι στην Γ’ Εθνική.

Δείτε το Video: