Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Σούπερ» κίνηση με Μελισσόπουλο ο ΑΟΑΝ!

Μια εξαιρετική κίνηση ολοκλήρωσε το «μπλε αστέρι», φέρνοντας ξανά στην Κρήτη τον 31χρόνο επιθετικό Αλέξανδρο Μελισσόπουλο!

Ενίσχυση στην επιθετική γραμμή για τον ΑΟΑΝ του Μανώλη Σκύβαλου, που συμφώνησε σε όλα με τον Αλέξανδρο Μελισσόπουλο, ο οποίος έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην Κρήτη με την φανέλα του Ηρόδοτου.

Πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση, καθώς πέρυσι σκόραρε 12 γκολ, βοηθώντας στα μέγιστα τον Αγροτικό Αστέρα στην άνοδο για την Super League 2, ενώ την αμέσως προηγούμενη σεζόν είχε εξαιρετικές εμφανίσεις και με τον Ορφέα Ξάνθης, τον οποίο επίσης οδήγησε στην άνοδο.

Ο Μελισσόπουλος πέρα από τον Αγορτικό Αστέρα και τον Ορφέα Ξάνθης έχει αγωνιστεί σε Νέστο Χρυσούπολης, Ηρόδοτο, Κεραυνό Πέρνης, Αιγινιακό, Καβάλα, Βατανιακό, Τηλυκράτη Λευκάδας, Τσάσλαβ, Ίντερ Λειψίας και Ουτιέλ.

Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, απομένει μόνο το τυπικό σκέλος της ανακοίνωσης, με τον Σκύβαλο να προσθέτει ένα.. «πολύβολο» στην φαρέτρα του, ενόψει του πρωταθλητισμού που περιμένει τον ΑΟΑΝ την ερχόμενη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.