Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σπουδαία ισοπαλία εκτός έδρας για την Κ15 του ΟΦΗ απέναντι στον Παναθηναϊκό (1-1)

Συνεχίζοντας τις εξαιρετικές εμφανίσεις, η Κ15 του ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με την αντίστοιχη του Παναθηναϊκού σε εκτός έδρας αναμέτρηση που έγινε στο γήπεδο Τραχώνων για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής της Super League.

Η Κ15 του ΟΦΗ άνοιξε το σκορ στο 22ο λεπτό με ωραία ατομική προσπάθεια και σουτ εντός περιοχής του Γαλανού, ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Αρχικά στο 25′, με τον Ασμαριανάκη να σουτάρει και τον Σπυρόπουλο να αποκρούει, ενώ λίγο πριν τη λήξη του αγώνα ο Μαχλάς βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ, όμως “κόπηκε” την τελευταία στιγμή από αμυντικό των γηπεδούχων.

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε στο 62ο λεπτό με κοντινό πλασέ του Δούρου. Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ αγωνίστηκε με αριθμητικό μειονέκτημα στα τελευταία οκτώ λεπτά της αναμέτρησης, λόγω τραυματισμού του Καινουριάκη, καθώς είχαν ολοκληρωθεί οι αλλαγές.

Κ15 ΟΦΗ: Κουκουριτάκης, Κοζυράκης, Χέιλυ, Λυγεράκης, Καινουριάκης, Χνάρης, Γαλανός (65′ λ.τ. Κλάδος), Πετούσης (72′ Κασαπάκης), Μάρα (60′ Ματθαιάκης), Ασμαριανάκης (72′ Μαχλάς), Ντρεϊάι (72′ Κοντόπουλος).