Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σπουδαία νίκη-ανάσα για την Μινωική, 1-0 τις Μοίρες!

Η Μινωική επικράτησε των Μοιρών με 1-0 για την 14η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Μπάμπη Ντάγκινη, σκοράροντας στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους, πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη με πρωταγωνιστή, τον Αντώνη Σαραφαλντίν που έκρινε την αναμέτρηση.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται έντονα για δύο φάσεις, στο 50′ για χέρι του Καστελλιανάκη μέσα από την περιοχή, αλλά και για το ακυρωθέν γκολ του Παπαδομανωλάκη στο 81′.

Οι Μοίρες ήταν αυτές που είχαν την πρώτη ευκαιρία του παιχνιδιού, με τον Πηρουνάκη να σουτάρει δυνατά αλλά άστοχα στο 10ο λεπτό.

Η απάντηση της Μινωικής ήρθε στο 15′ όταν μετά από σουτ του Καραντινάκη, ο Καστελλιανάκης μπήκε στην πορεία της μπάλας αλλά η κεφαλιά του κατέληξε άουτ.

Λίγο αργότερα οι Μοίρες έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Κιόρρι να μην μπορεί να σκοράρει από θέση τετ-α-τετ, χάρη στην ετοιμότητα του Αμπατζή.

Στο 38′ η Μινωική άνοιξε το σκορ, με τον Σαραφαλντίν να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Δανδάλη με πλασέ για το 1-0.

Ο Πολυχρονάκης προσπάθησε να φέρει το ματς σε ισορροπία στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους, όμως το σουτ του δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Μινωική μπήκε δυνατά για να ψάξει και ένα δεύτερο γκολ που θα ισχυροποιούσε το προβάδισμα της για τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι και έφτασε ελάχιστα από το να το καταφέρει, με τον Δ. Ανδρεασάκη να βγάζει υπέροχη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Πατσάκης μπήκε μέσα στην περιοχή, πέρασε στο τετ-α-τετ τον Δανδάλη όμως το πλασέ του ήταν άστοχο.

Νωρίτερα οι Μοίρες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι του Καστελλιανάκη με το χέρι, όμως ο Πατεμτζής ζήτησε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Στο 70′ ο Αμπατζής κράτησε το προβάδισμα για τη Μινωική, αποκρούοντας το σουτ του Πολυμερίδης, ενώ ο Κουρουγκιαβούρης με έστειλε τη μπάλα άουτ με σουτ από την μεγάλη περιοχή του Δανδάλη στο 75′.

Στο 81′ οι Μοίρες σκόραραν όμως το γκολ του Παπαδομανωλάκη ακυρώθηκε ως οφσάιντ, δημιουργώντας νέα θύελλα διαμαρτυριών από τους φιλοξενούμενους.

Το τελικό σφύριγμα του Πατεμτζή, είδε τη Μινωική να πανηγυρίζει μία σπουδαία νίκη και την ΑΕΜ να έχει έντονα παράπονα από τη διαιτησία.

Μινωική (Μπάμπης Ντάγκινης): Αμπατζής, Μαγάκης (90′ Μαρκόπουλος), Ανδρεαδάκης Κ. (89′ Ψαρράς), Φραγκούλης, Ανδρεαδάκης Δ., Σαραφαλντίν, Καστελλιανάκης, Πατσάκης, Καραντινάκης

Μοίρες (Χρήστος Ορφανουδάκης): Δανδάλης, Χριστοδουλάκης, Πολυμερίδης, Παπαδομανωλάκης, Ιερωνυμάκης, Ηλιάκης, Μεντουδάκης, Κιόρρι, Πολυχρονάκης, Φανουράκης (46′ Τσακάνι), Πηρουνάκης