Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σταύρος Λαμπράκης: “Ο αντίπαλος ήταν πιο αποτελεσματικός από εμάς και πήρε τη νίκη”

Στην αποτελεσματικότητα που είχε ο ΟΦΙεράπετρας στις φάσεις που δημιούργησε απέδωσε την ήττα των Χανίων ο προπονητής της ομάδας Σταύρος Λαμπράκης στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα 

Στην αρχική του τοποθέτηση ο τεχνικός της ομάδας των Χανίων τόνισε: 

«Το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε, έπαιξε πολύ καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού γιατί σημειώθηκε στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου Μετά όμως το 1-0 είχαμε τις ευκαιρίες… Δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να βάλουμε γκολ, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ο αντίπαλος σε μία αντεπίθεση κέρδισε το πέναλτι κι έβαλε το δεύτερο γκολ.

Συνεχίσαμε να πιέζουμε, χάσαμε κι άλλες ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να σκοράρουμε και αν δεν καταφέρνεις να σκοράρεις, είναι δύσκολο να διεκδικήσεις ένα παιχνίδι. Νομίζω ότι σε γενικές γραμμές ήταν ένα μοιρασμένο παιχνίδι, αλλά ο αντίπαλος ήταν πιο αποτελεσματικός από μας και πήρε τη νίκη».

Για τις μεταγραφές που έχουν γίνει μέχρι τώρα και την συνέχεια του πρωταθλήματος : «Σίγουρα δεν έχουμε πάρει τους βαθμούς που αξίζουμε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, γίνεται όμως μία καλή δουλειά στην ομάδα και με την ενίσχυση που πραγματοποιείται, με τα νέα παιδιά που μπαίνουν στην ομάδα, θ’ ανεβάσουμε την ποιότητα και την αποτελεσματικότητα μας, παίρνοντας αυτό που αξίζουμε στο γήπεδο. Σίγουρα όσο περνά ο χρόνος αυτό θα λειτουργεί προς όφελος της ομάδας».

Τέλος, για τον κόσμο που βρέθηκε από τα Χανιά στην Ιεράπετρα σημείωσε: «Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί στέκεται δίπλα μας, τον πικράναμε γι’ άλλη μια φορά σε εκτός έδρας παιχνίδι και είμαστε πολύ στεναχωρημένοι γι’ αυτό… Το ποδόσφαιρο όμως δυστυχώς έχει μέσα όλα τα αποτελέσματα και παρά την προσπάθεια μας δεν καταφέραμε να τους κάνουμε χαρούμενους».