Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην ΑΕΚ μέχρι το 2027 ο Πινέδα!

Το “μπαμ” του καλοκαιριού για την ΑΕΚ είναι γεγονός! Η Ένωση ανακοίνωσε την αγορά του Ορμπελίν Πινέδα από τη Θέλτα, με τον Μεξικανό να υπογράφει τετραετές συμβόλαιο.

«Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ είναι γεγονός!». Με αυτές τις λέξεις η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ ανακοινώνει το μεγάλο deal με τη Θέλτα για τον MVP του περσινού πρωταθλήματος.

Ο Ορμπελίν Πινέδα ήταν ο ακρογωνιαίος λίθος στην κατάκτηση του νταμπλ και η Ένωση έκανε το… mega deal με την ισπανική ομάδα για την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή, που έβαλε την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο!

Η ΑΕΚ βρισκόταν εδώ και μέρες σε διαπραγματεύσεις με τον σύλλογο του Βίγκο για τον Πινέδα και η υπόθεση είχε προχωρήσει σημαντικά τα τελευταία 24ωρα, φτάνοντας στο τελικό deal αργά το βράδυ της Παρασκευής.

Ο διεθνής μέσος μέτρησε 10 γκολ και 4 ασίστ σε συνολικά 42 συμμετοχές την περσινή σεζόν, όπου αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Θέλτα, με τους νταμπλούχους να προχωρούν σε μία κίνηση-ματ ενόψει της νέας σεζόν, κρατώντας τον πιο κομβικό παίκτη τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ είναι γεγονός!

Η ομάδα μας ανακοινώνει τη συμφωνία της με την ισπανική Θέλτα για την αγορά του 100% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Ορμπελίν Πινέδα. Ο Μεξικανός διεθνής άσος υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2027.

Ο Ορμπελίν Πινέδα ήρθε στην ΑΕΚ το καλοκαίρι του 2022 με τη μορφή δανεισμού. Αγωνίστηκε συνολικά σε 42 παιχνίδια σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο, σκόραρε 10 φορές, έβγαλε 4 ασίστ και είχε καθοριστική συμμετοχή στην κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα μας έπειτα από 45 χρόνια, κερδίζοντας και τον τίτλο του MVP της Super League 2022-23!

Όρμπε, για πάντα εδώ!

Πηγή: sdna.gr