Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην Κρήτη το τρόπαιο πρωταθλήματος της ΑΕΚ 1-3 Ιουλίου!

Η Κρήτη ετοιμάζεται να υποδεχθεί το τρόπαιο του Πρωταθλήματος της ΑΕΚ της σεζόν 2022-23

Στο διάστημα 1-3 Ιουλίου θα βρεθεί στις πρωτεύουσες και των τεσσάρων νομών του νησιού και αναμένεται να γίνει αντικείμενο λατρείας από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 1 Ιουλίου στο Ηράκλειο.

Αρχικά το τρόπαιο θα εκτεθεί στον Σύνδεσμο Φιλάθλων ΑΕΚ Ηρακλείου (οδός Χρυσοστόμου 77) από τις 12 μμ έως τις 5 μμ και στη συνέχεια θα μεταφερθεί στο γήπεδο του Ατσαλένιου, όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να το δουν και να φωτογραφηθούν μαζί του από τις 6 έως τις 9 μμ, στο περιθώριο του αγώνα Παλαιμάχων ΠΟΑ-ΑΕΚ.

Το ίδιο βράδυ θα βρεθεί στη δεξίωση του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Ηρακλείου προς τιμήν των ομάδων Παλαιμάχων στις εγκαταστάσεις του ΕΓΟΗ στην Αμμουδάρα.

Την Κυριακή 2 Ιουλίου οι φίλοι της ΑΕΚ στα Χανιά θα μπορούν να δουν το τρόπαιο και να φωτογραφηθούν μαζί του στο χρονικό διάστημα 1 μμ-5 μμ σε χώρο του Chania Hotel στην Πλατεία 1866.

Το ίδιο απόγευμα (7 μμ) θα μεταφερθεί στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στον Σύνδεσμο Φίλων ΑΕΚ στην οδό Χορτάτζη 30.

Τελευταίος σταθμός του τροπαίου του Πρωταθλήματος Super League 2022-23 θα είναι ο Αγιος Νικόλαος και συγκεκριμένα το καφέ DejaVu στην Παραλία Κιτροπλατεία στον Αγιο Νικόλαo, τη Δευτέρα 3 Ιουλίου από τις 7 μμ και μετά.