Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην Λάρισα για φιλικό στη μνήμη των θυμάτων των Τεμπών οι παλαίμαχοι του ΟΦΗ

Την τελευταία καλοκαιρινή δράση του πραγματοποιεί ο ΣΕΠΝΛ μεθαύριο Σάββατο 15 Ιουλίου φιλοξενώντας τους παλαίμαχους της ΠΑΕ ΟΦΗ. Το φιλικό γίνεται στη μνήμη των θυμάτων του πρόσφατου τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

Σε συνεργασία με τον Δήμο Τεμπών θα τελεστεί τρισάγιο στο σημείο που έγινε το τραγικό συμβάν, στις 6 το απόγευμα, μετά θα ακολουθήσει ο φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο γήπεδο των Γόννων (7 μ.μ.) και με την ευκαιρία που άρχισε η αντιπυρική περίοδος, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, οι ομάδες, η Περιφέρεια Λάρισας και ο Δήμος Τεμπών θα περάσουν ένα μήνυμα με ένα μεγάλο πανό για την επικινδυνότητα της καλοκαιρινής περιόδου.

Η βραδιά θα κλείσει σε ταβέρνα στα Αμπελάκια, όπου θα τιμηθούν από τον ΣΕΠΝΛ ο δήμαρχος Τεμπών Γιώργος Μανώλης και από τον ΟΦΗ οι Ηλίας Σελιώνης, Τζίμης Αλεξίου, Χρήστος Ζιάκος και Μανόλης Γαραζανάκης.

*Εν τω μεταξύ, το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο της Νεάπολης έγινε ένας ενδιαφέρον φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας, μεταξύ των ομάδων ΣΕΠΝΛ-Εθνικού Πανοράματος Αθηνών.

Σκοπός ήταν να αναπτυχθεί φιλία και συνεργασία των δύο συλλόγων, που διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους. Νικητές οι φιλοξενούμενοι με 3-2, ενώ τα γκολ του ΣΕΠΝΛ σημείωσαν οι Γεωργουλάς και Τσιμπουκλής.

Πηγή: eleftheria.gr