Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην Νεάπολη ο Βαγγέλης Κασαπάκης!

Σε μία  μεγάλη μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Νεάπολη, αφού εντάσσει στο ρόστερ της τον “υπερπρωταθλητή” Βαγγέλη Κασαπάκη!

Ο Κασαπάκης που αποχώρησε λίγες ημέρες πριν από τον Ερμή Ζωνιανών θα προσδώσει ποιότητα και λύσεις στο σύνολο του Λασιθιώτικου σωματείου στο επερχόμενο πρωτάθλημα.

Αναμφίβολα, ο ικανότατος εξτρέμ που έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί κάλλιστα και ως «οκτάρι» αποτέλεσε μήλον της έριδος για πολλές ομάδες του Ηρακλείου και όχι μόνο… ωστόσο η Νεάπολη θα αποτελέσει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του μετά τον Ερμή Ζωνιανών, Τσέρι (Κύπρο) ,ΑΠΟΠ ( Κύπρο), Τύλισο, Ρούβα και Κ17 ΟΦΗ.

Έτσι λοιπόν μετά από δυο εξαιρετικά χρόνια στα Ζωνιανά για λογαριασμό του Ερμή, με κερδισμένο πρωτάθλημα, Κύπελλο, Super Cup αλλά και την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες σε αυτό το διάστημα, είναι έτοιμος να βοηθήσει τους κίτρινους να εκπληρώσουν τους στόχους τους στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Λασιθίου.

Στην Νεάπολη θα βρει και τον Γιώργο Γκέκα που αγωνίστηκαν στο περσινό δεύτερο εξάμηνο μαζί στα Ζωνιανά που έβαλαν το λιθαράκι τους για την μέγαλη άνοδο και την επιστροφή στην Γ΄ Εθνική κατηγορία

Η ανακοίνωση της Νεάπολης