Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στην… πόρτα της εξόδου από τον ΠΑΟΚ ο Λουτσέσκου!

Σύμφωνα με δημοσιογράφους του ρουμανικού «Prosport», ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει χάσει τον ενθουσιασμό του και σκέφτεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, ενώ ο πατέρας του, Μιρτσέα, φέρεται να τον είχε συμβουλεύσει από την αρχή να μην επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη το 2021

Ο ΠΑΟΚ ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ του μετά το άδοξο τέλος στη φετινή σεζόν. Κι αν για ορισμένους παίκτες το αντίο έμοιαζε προδιαγεγραμμένο τις τελευταίες εβδομάδες, η θέση του Ραζβάν Λουτσέσκου παραμένει ασφαλής στον Δικέφαλο του Βορρά, με τον ίδιο τον Ρουμάνο τεχνικό να δηλώνει σχετικά με τις φήμες περί αποχώρησής του ότι «Είναι χαζές ιστορίες αυτές και δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Ωστόσο, δημοσιογράφοι στην πατρίδα του ήρθαν να προβάλουν νέα δεδομένα σχετικά με το μέλλον του, αποκαλύπτοντας πως ο Λουτσέσκου σκέφτεται πράγματι την πιθανότητα αποχώρησης, αλλά και πως ο πατέρας του, Μιρτσέα τον είχε συμβουλεύσει πίσω στο 2021 να μην επιστρέψει στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ.

Όπως ανέφερε στην εκπομπή της ιστοσελίδας «Prosport» ο δημοσιογράφος Ντανιέλ Ναζάρε, ο προπονητής του ΠΑΟΚ έχει χάσει τον ενθουσιασμό και τον κίνητρό του μετά τις δύο τελευταίες σεζόν και κατά τη δική του εκτίμηση είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει, με επικρατέστερο προορισμό την Αλ Χιλάλ την οποία άφησε για να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Πριν από δύο χρόνια, μετά την πανδημία, μετά την κατάκτηση του τίτλου από τον ΠΑΟΚ, ήρθε ο Ραζβάν Λουτσέσκου από την Αλ Χιλάλ και είπε: ”Τώρα θα είμαστε ακόμα πιο δυνατοί, έχουμε ακόμα περισσότερα χρήματα”. Από τότε δεν έχει γίνει τίποτα, από το 2021 ο ΠΑΟΚ έχει δύο μάλλον κακές σεζόν και ο ενθουσιασμός του έχει εξαντληθεί.

Νομίζω ότι δεν θα συνεχίσει και νομίζω ότι χρειάζεται ένα νέο κίνητρο, η δύναμη των παραδοσιακών ομάδων στην Ελλάδα παραμένει μεγάλη, η ΑΕΚ επιστρέφει μετά από πολύ καιρό, είναι ο Παναθηναϊκός, είναι πολύ, πολύ σκληρός ο ανταγωνισμός εκεί και εγώ δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνει. Ίσως του χρόνου να πάρει τον τίτλο με τον ΠΑΟΚ, το έχει ξανακάνει αυτό.

Γι’ αυτό λέω ότι τον βλέπω να πηγαίνει αλλού και θα χαιρόμουν αν παρέμενε στην Ευρώπη, αν και βλέπει τον εαυτό του στον αραβικό Κόλπο…».

Στην ίδια εκπομπή, ο αρχισυντάκτης του Prosport, Αντρέι Τριφάν, έκανε λόγο για λάθος του Λουτσέσκου που επέστρεψε στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, κάτι για τον οποίο είχε συμβουλεύσει ο πατέρας του και πολύπειρος τεχνικός, Μιρτσέα Λουτσέσκου:

«Ο Răzvan Lucescu νομίζω ότι έκανε λάθος, από όσο ξέρω, ακόμη και οι κοντινοί του άνθρωποι συμπεριλαμβανομένου του Mircea Lucescu και άλλων προσώπων από το οικείο περιβάλλον του, τον συμβούλεψαν να μην επιστρέψει στον ΠΑΟΚ, γιατί είχε πετύχει ό,τι μπορούσε να επιτευχθεί εκεί. Το αφεντικό του κλαμπ δεν επρόκειτο να κάνει μεγάλες επενδύσεις, το μίσος που προκάλεσε η ομάδα της Θεσσαλονίκης στις ομάδες της Αθήνας, είχαν ένα σπλαχνικό μίσος εναντίον των Θεσσαλονικέων και εναντίον του Ραζβάν Λουτσέσκου».

Ήταν ξεκάθαρο ότι αυτή η επιστροφή δεν θα τελείωνε καλά αν δεν έπιανε την ίδια απόδοση. Χωρίς μπάτζετ, είδα τι μεταγραφές έκαναν, πήραν μέτριους παίκτες σε σχέση με τους στόχους που είχαν, και δεν υπήρχε περίπτωση να τα καταφέρει έτσι. Μάλλον θα καταλήξει σε πρωτάθλημα στην περιοχή της Αραβίας. Είτε μιλάμε για Εμιράτα, είτε μιλάμε για Σαουδική Αραβία, ούτως ή άλλως σε μια ομάδα με οικονομικές δυνατότητες».

Πηγή: gazzetta.gr