Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στοίχημα α λα Ελληνικά: Τα γκολ έχουν αξία και λογική στις μάχες των Ελληνικών ομάδων!

Πάμε τα πολλά τέρματα στα τρία από τα τέσσερα ματς των Ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη

Από που να το πιάσουμε και που να καταλήξουμε από την χθεσινή ημέρα που δεν μπορεί να θεωρηθεί θετική με το 1/3, όμως αν δούμε ένα – ένα τα παιχνίδια και τις προτάσεις δεν μπορούμε να πούμε ότι πέσαμε και αρκετά έξω.

Αρχικά η Άρσεναλ έκανε πανηγύρι με τον Σάκα, όχι μόνο να κάνει σουτ στο τέρμα αλλά να το στέλνει και στα δίχτυα, οπότε η επιλογή από Λονδίνο πέρασε αέρας.

Ας συνεχίσουμε με το ματς στην Τουρκία, όπου το goal/goal και το over 2.5 πλήρωσε από το πρώτο μέρος αλλά παρά το φανταστικό 3-3 ο Ικάρντι δεν έκανε ένα σουτ στο τέρμα και έτσι θεωρείται η πρόταση χαμένη γιατί για ελάχιστα εκατοστά το γκολ του δεν μέτρησε στην μοναδική του προσπάθεια εντός στόχου στο ματς (Πραγματικά ατυχία εδώ).

Τέλος στο Μόναχο απλά η Μπάγερν πήγε χαλαρή και έτσι δεν έβγαλε τον θεωρητικά δεδομένο άσσο και έτσι με το 0-0 δεν πέρασε η πρόταση.

Πάμε παρακάτω και στα σημερινά λοιπόν και όπως κάθε Πέμπτη το ενδιαφέρον πέφτει στα Ελληνικά ματς.

Με τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια θα ασχοληθούμε σε συνολική απόδοση στο 5.59 και στο επίκεντρο τα γκολ!

Αναλυτικά οι προτάσεις μας παρακάτω:

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – ΠΑΟΚ

Ντέρμπι κορυφής στην Γερμανία με τον ΠΑΟΚ να παίζει για δύο αποτελέσματα και τους Γερμανούς να θέλουν μόνο νίκη ώστε να τον προσπεράσουν μία αγωνιστική πριν το φινάλε των ομίλων.

Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων ο ΠΑΟΚ επικράτησε με σκορ 2-1.

Κάτι ανάλογο αναμένουμε να δούμε και στην σημερινή αναμέτρηση, δηλαδή παιχνίδι με γκολ.

Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα από την μέση και μπροστά να σκοράρει, οι Γερμανοί θέλουν μόνο την νίκη οπότε θα επιτεθούν και το goal/goal πληρώνει 1.72 και γι’ αυτό θα μπει στις επιλογές μας για σήμερα.

ΑΕΚ – Μπράιτον

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπράιτον σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την συνέχεια στην Ευρώπη και για τις δύο ομάδες και σε ποια διοργάνωση θα είναι αυτή.

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να ακολουθήσουν την ίδια επιτυχημένη συνταγή με το Μπράιτον, όπου έφυγαν νικητές με σκορ 2-3.

Οι Άγγλοι σίγουρα αναμένεται να έρθουν στην Νέα Φιλαδέλφεια πολύ πιο διαβασμένοι αλλά δεν θα αλλάξουν τρόπο παιχνιδιού καθώς έτσι ξέρουν να παίζουν μόνο, φουλ επίθεση!

Οπότε δεν νομίζω να δούμε κάτι διαφορετικό σε σχέση με το πρώτο ματς άρα στηρίζουμε το goal/goal σε συνδυασμό με το over 2.5 σε απόδοση 1.80.

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό στην Γερμανία καθώς θέλει μόνο νίκη για να έχει ελπίδες στο κυνήγι της συνέχεια στο Europa League.

Σίγουρα θα πρέπει να παίξει επιθετικά και έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων ότι την έχει την φετινή Φράιμπουργκ αρκεί να μην κάνει τα λάθη που έκανε στο μεταξύ τους ματς στο Φάληρο και να είναι πιο αποτελεσματικός καθώς στο πρώτο ματς έχασε τα… άχαστα.

Υπενθυμίζουμε ότι εκείνο το παιχνίδι έληξε 2-3 κάτι ανάλογο από πλευράς γκολ αναμένουμε και σήμερα με τους Γερμανούς δύσκολα να μένουν στο μηδέν εντός έδρας.

Πάμε με το goal/goal σε απόδοση 1.80.

Αυτή ήταν και η σημερινή μας τριάδα σε απόδοση 5.59 σε μία βραδιά που ελπίζουμε ότι θα είναι ανάλογη σε γκολ, όπως με τις προηγούμενες δύο του Champions League προχθές και χθες.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να έχουν μεταβληθεί όταν διαβάζεται αυτό το άρθρο με τον πάροχο που τις συλλέξαμε να είναι η bet365.