Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στοίχημα α λα Ελληνικά: Το… εξτραδάκι των Ελληνικών Ευρωπαϊκών βραδιών με την ενισχυμένη δώρο του ΠΑΟΚ!

Οι επιλογές από τα παιχνίδια των Ελληνικών ομάδων πληρώνουν 19.00 απόδοση!

Σε μία Ευρωπαϊκή βραδιά σαν εκείνη της Πέμπτης, όπου στην μάχη ρίχνονται τέσσερις εκπρόσωποι της Ελλάδας δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε ένα ξεχωριστό στοιχηματικό άρθρο με επιλογές μόνο από τα παιχνίδια των εκπροσώπων της χώρας μας στην Ευρώπη.

Έτσι πέραν από το καθιερωμένο στοιχηματικό άρθρο της ημέρας σήμερα, Πέμπτη (9/11), δημιουργούμε ένα ακόμη με προτάσεις από τα τέσσερα παιχνίδια των ομάδων μας, ώστε να βλέπετε τους Ελληνικούς εκπροσώπους και να έχετε και ένα στοιχηματικό ενδιαφέρον παράλληλα για την χαρά του παιχνιδιού.

Πάμε λοιπόν να δούμε μία – μία τις επιλογές που θα πάρουμε από τα παιχνίδια των ελληνικών ομάδων:

 

Ο Ολυμπιακός έχει μπει στο παιχνίδια μας ούτως ή άλλως και στο βασικό στοιχηματικό άρθρο της ημέρας οπότε σας παραθέτουμε την ανάλυση και την πρόταση παρακάτω, όπως έχει γραφτεί και εκεί.

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους ήταν ο κυρίαρχος και έφτασε στη νίκη στην έδρα του, όμως από τότε έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα συν ότι οι Λονδρέζοι στην έδρα τους αναμένεται να είναι αρκετά πιο δυνατοί και να παρουσιάσουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο.

Η ψυχολογία στον Ολυμπιακό δεν είναι καθόλου καλή μετά την εντός έδρας τεσσάρα από τον ΠΑΟΚ και θα ψάξουν την υπέρβαση στην Αγγλία με αρκετή πίεση στις πλάτες τους.

Αυτό πιστεύουμε ότι θα το εκμεταλλευτούν οι Άγγλοι και θα φτάσουν στην επικράτηση ως καλύτερη ποιοτικά ομάδα άλλωστε, όμως επειδή δεν φημίζονται για την αμυντική τους σταθερότητα και διότι ο Ολυμπιακός βρίσκει γκολ γενικότερα ακόμη και στις δύσκολες βραδιές του θα πάμε με τον 1 σε συνδυασμό με το goal/goal σε απόδοση 2.87!

 

Πάμε στην συνέχεια στον ΠΑΟΚ με αφορμή και το δώρο της bet365 με την σούπερ ενισχυμένη της νίκης του ΠΑΟΚ στο 2.00!

Αυτή την απόδοση δεν θα την βρείτε πουθενά και είναι ξεκάθαρο δώρο καθώς ο “Δικέφαλος του Βορρά” είναι το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης με την Αμπερντίν.

Την νίκησε στην Σκωτία με μεγάλη ανατροπή από 2-0, προέρχεται  από τεράστια νίκη στο Καραϊσκάκης με σκορ 2-4 επί του Ολυμπιακού, θέλει να βάλει γερές βάσεις για την πρωτιά του ομίλου και να “κλειδώσει” την πρόκριση κόντρα σε μία ομάδα του… χεριού του και θα έχει και τον κόσμο στο πλευρό του για άλλη μία φορά, που του δίνει μία έξτρα δυναμική.

Καθαρή ευκαιρία που δεν την αφήνουμε να πάει χαμένη στο 2.00 η νίκη του ΠΑΟΚ!

 

Στο παιχνίδι ΑΕΚ – Μαρσέιγ τώρα θα στραφούμε στην λογική επιλογή των γκολ!

Η ΑΕΚ έδειξε ότι δεν υστερεί σε κάτι της Μαρσέιγ στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ τους.

Κάποια λάθη της κόστισαν και δεν κατάφερε να πάρει κάτι εκεί, όμως στην OPAP Arena τα πράγματα θα είναι τελείως διαφορετικά και αναμένουμε να έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον το παιχνίδι.

Σίγουρα η Μαρσέιγ έχει πολύ δυνατή ομάδα και θα βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα της ευάλωτης αμυντικά ΑΕΚ αλλά και οι γηπεδούχοι μου φαντάζει αρκετά δύσκολο να μην βρουν τουλάχιστον ένα γκολ, οπότε πάμε με το goal/goal στο 1.66!

 

Τελευταίο αφήσαμε το παιχνίδι στην Γαλλία, ανάμεσα στην Ρεν και τον Παναθηναϊκό.

Αυτό μοιάζει το πιο δύσκολο σε προβλέψεις παιχνίδι καθώς ναι μεν οι Γάλλοι κέρδισαν στην Λεωφόρο αλλά ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος και άξιζε το θετικό αποτέλεσμα.

Βέβαια στην έδρα της Ρεν θα είναι αλλιώς τα πράγματα, όμως οι Πράσινοι έχουν δείξει ότι τα καταφέρνουν καλά και νομίζω ότι θα βάλουν πολύ δύσκολα στην Ρεν που ζορίζεται γενικά.

Αγοράζουμε λοιπόν μία ακόμη ενισχυμένη της bet365 να βάλει ένα γκολ ο Παναθηναϊκός σε απόδοση 2.00 καθώς και σκοράρει και η Ρεν δέχεται γκολ γενικά!

Αυτές είναι οι επιλογές που διαλέξαμε για τα Ελληνικά παιχνίδια, λοιπόν, σε απόδοση 19.00, ο καθένας επιλέγει, όποια ή όποιες του αρέσουν και κάνει το δικό του δελτίο πάντα με σύνεση!

Καλή επιτυχία σε όλο τον κόσμο και στις Ελληνικές ομάδες!