Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στοίχημα: Για την πρόκριση ο Ολυμπιακός – Άιντραχτ & Μπράγκα οδηγούν στο 15,50!

“Γεμάτη” στοιχηματική ημέρα με Ευρωπαϊκό πρόγραμμα

Επιστροφή ευρωπαϊκών υποχρεώσεων για τον Ολυμπιακό και μεγάλο ενδιαφέρον γενικότερα στις αναμετρήσεις της Πέμπτης για τα play-off Europa και Conference League.

Η στήλη μας επιστρέφει λοιπόν με μία τριάδα που εάν επαληθευθεί πληρώνει 15.50 ελπίζοντας ότι θα επιστρέψουμε στις θετικές ημέρες.

Πάμε να δούμε αναλυτικά παρακάτω τις επιλογές μας:

Φερεντσβάρος – Ολυμπιακός 22:00

Στην Ουγγαρία θα είναι αλλιώς τα πράγματα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πάντως βρίσκει τον καλό του εαυτό με τον Μεντιλίμπαρ στον πάγκο και παίρνει ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια.

Το 1-0 του πρώτου ματς του δίνει προβάδισμα πρόκρισης, όμως ξέρει πολύ καλά ότι δύσκολα με αμυντική προσέγγιση θα φτάσει στην πρόκριση.

Πρέπει να βγει μπροστά να βρει γκολ ώστε να υπερασπιστεί το υπέρ του σκορ καθώς οι Ούγγροι εντός έδρας είναι πολύ δυνατοί.

Πιστεύοντας ότι ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ μπορεί να προκριθεί θα πάμε με το goal/goal σε συνδυασμό με την πρόκριση του Ολυμπιακού σε απόδοση 2.25 στην bet365.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Ουνιό Σεντ Ζελουάζ 22:00

Η Άιντραχτ αν και πήρε πολύ σημαντικό προβάδισμα στο Βέλγιο κατάφερε να ισοφαριστεί και τώρα καλείται να καθαρίσει την πρόκριση στην έδρα της απέναντι σε μία πολύ επικίνδυνη από την μέση και μπροστά ομάδα.

Στην Γερμανία βέβαια και με τον κόσμο στο πλευρό της η ομάδα της Φρανκφούρτης είναι το φαβορί αλλά σίγουρα πρέπει να σκοράρει πάνω από ένα γκολ καθώς αμυντικά δεν μας τα λέει καλά τελευταία.

Εμείς θα στηρίξουμε την Άιντραχτ πηγαίνοντας με την διπλή ευκαιρία του 1Χ σε συνδυασμό με το over 2.5 σε απόδοση 2.50

Καραμπάγκ – Μπράγκα 19:45

Τελευταίο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε σήμερα είναι εκείνο στο Αζαρμπαϊτζάν ανάμεσα σε Καραμπάγκ και Μπράγκα.

Οι γηπεδούχοι τα πήγαν περίφημα στην Πορτογαλία πήραν ένα τεράστιο διπλό με σκορ 2-4 και έχουν γίνει το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση.

Από την άλλη η Μπράγκα είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα που αν παρουσιαστεί πιο σοβαρή μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση.

Εμείς πιστεύουμε ότι οι Πορτογάλοι δεν γίνεται να είναι και πάλι τόσο κακοί όσο στο πρώτο ματς και μπορούν να κυνηγήσουν την ανατροπή όσο δύσκολη και αν φαντάζει.

Γι’ αυτό θα πάμε με το Χ2 σε συνδυασμό με το over 0.5 ημιχρόνου και το over 2.5 τελικό σε απόδοση 2.75 στην bet365.

Αυτή ήταν η σημερινή μας τριάδα σε συνολική απόδοση 15.46 που παίζεται άνετα σε μονάδες, δυάδες και κάτι ψηλά στην τριάδα.

Καλή επιτυχία σε όλους και καλά ταμεία!