Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στοίχημα: Με τα γκολ σε Σερβία & Πορτογαλία – Ώρα ξεσπάσματος για την Μπαρτσελόνα!

Στήριξη στην αδιάφορη και χωρίς άγχος Μπαρτσελόνα – Γκολ σε Σερβία και Πορτογαλία

Μία ακόμη Ευρωπαϊκή βραδιά προ των πυλών με μεγάλες ομάδες να ρίχνονται στην μάχη για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.

Αρκετά πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει οπότε αναμένουμε παιχνίδια χωρίς σκοπιμότητα, που βοηθάει το θέαμα.

Σε Σερβία και Πορτογαλία περιμένουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, ενώ στο ματς του Βελγίου βλέπουμε την Μπάρτσα παρά τις αλλαγές να ξεσπάει κόντρα στην Αντβέρπ.

Η τριάδα της πρότασης μας ανέρχεται στο 7.54 στην bet365.

Αναλυτικά οι προτάσεις παρακάτω:

Ερυθρός Αστέρας – Μάντσεστερ Σίτι

Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδια καθώς στον 7ο όμιλο του Champions League όλα έχουν ξεκαθαρίσει με τον Ερυθρό Αστέρα να ολοκληρώνει σήμερα το φετινό του Ευρωπαϊκό ταξίδι καθώς ότι και να γίνει θα τερματίσει 4ος και από την άλλη η Μάντσεστερ Σίτι θα συνεχίσει στους “16” του θεσμού ως πρώτη.

Τα δεδομένα λοιπόν στην αναμέτρηση πέραν του βαθμολογικού σκέλους είναι ότι οι δύο ομάδες αναμένεται να παίξουν χωρίς σκοπιμότητες και άγχος καθώς δεν διακυβεύεται κάτι στο σημερινό παιχνίδι με τους γηπεδούχους να θέλουν να αποχαιρετήσουν με ψηλά το κεφάλι την Ευρώπη και τους φιλοξενούμενους να έχουν ως μοναδικό τους κίνητρο το απόλυτο νικών.

Σίγουρα η Σίτι θα έχει αλλαγές στην σύνθεση της, όμως δεν παύει να είναι το ακλόνητο φαβορί της αναμέτρησης.

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου το σκορ ήταν 3-1 υπέρ της Σίτι με τον Ερυθρό να της βάζει δύσκολα καθώς πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια στο Έτιχαντ.

Και στα δύο προηγούμενα εκτός έδρας παιχνίδια στον θεσμό για την Σίτι είδαμε να δέχεται γκολ παρ’ ότι τα κέρδισε και τα δύο, ενώ κάτι αντίστοιχο είδαμε και στα εντός του Ερυθρού Αστέρα που σκόραρε παρ’ ότι δεν κέρδιζε.

Έτσι σκεπτόμενοι ότι και με τα δεύτερα η Σίτι λογικά μπορεί να επικρατήσει αλλά μοιάζει δύσκολο κόντρα σε μία ομάδα που σκοράρει γενικά και σκόραρε ακόμη και στην Αγγλία να μην δεχθεί ένα γκολ.

Πάμε λοιπόν με το goal/goal σε απόδοση 1.80 στην Bet365. 

Πόρτο – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Ματς που κρίνει το μέλλον των δύο ομάδων στον θεσμό και γενικότερα στην Ευρώπη.

Ο νικητής συνεχίζει στους “16”, ενώ ο ηττημένος θα πάει στο Europa League.

Ένα ζευγάρι που και βάζει προϊστορίας αλλά και βάσει εικόνας ομάδων προμηνύει παιχνίδι με γκολ.

Η Πόρτο πέρασε από την έδρα της Σαχτάρ στον πρώτο γύρο με σκορ 1-3 και έτσι είναι η ομάδα που και με την ισοπαλία περνάει στην επόμενη φάση του Champions League.

Σίγουρα οι Πορτογάλοι θα παραταχθούν για την νίκη καθώς έτσι έχουν μάθει να παίζουν, δεν τους αρέσει να κλείνονται πίσω και δεν θα το κάνουν ούτε σήμερα.

Από την άλλη οι Ουκρανοί θα παίξουν με το δικό τους στιλ είναι πολύ επικίνδυνοι από την μέση και μπροστά και έχουν σκοράρει και στα δύο εκτός έδρας παιχνίδια τους φέτος με Μπαρτσελόνα και Αντβερπ.

Πιστεύουμε ότι θα είναι ένα πραγματικό ντέρμπι στο Ντραγκάο με το goal/goal που επιβεβαιώνεται και από την προϊστορία σε αυτό το γήπεδο με 2/2 μεταξύ τους πληρώνει 1.95 στην bet365 και θα μπει στο δελτίο μας.  

Αντβέρπ – Μπαρτσελόνα

Ένα ακόμη αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι καθώς ουσιαστικά μόνο με συνδυασμό τρελών αποτελεσμάτω νθα ΄χασει την πρωτιά η Μπαρτσελόνα!

Η ομάδα του Τσάβι προβληματίζει με την απόδοση της προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με σκορ 2-4 από την Χιρόνα και ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο ματς για εκείνη με την Βαλένθια για το πρωτάθλημα.

Αυτό αυτόματα θα φέρει εκτεταμένο ροτέισον για τους Μπλαουγκράνα, όμως ίσως της κάνει καλό αυτό καθώς βλέπουμε ότι και με τους βασικούς της προβληματίζει, ενώ οι νεαροί που θα παίξουν σήμερα θα έχουν δίψα για να δείξουν ότι αξίζουν και σίγουρα δεν τους λείπει το ταλέντο.

Από την άλλη η Αντβέρπ θα παλέψει για να μην μείνει με μηδέν βαθμούς, όμως ξέρει ότι το έργο της είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι το ματς του πρώτου γύρου στην Ισπανία έληξε 5-0.

Βέβαια σήμερα αναμένουμε τελείως διαφορετικό παιχνίδι, όμως η Μπαρτσελόνα κάποια στιγμή πρέπει να ξεσπάσει και είναι μία καλή ευκαιρία καθώς θα παίξει χωρίς άγχος στο Βέλγιο.

Αρκετά γκολ δέχεται η Αντβερπ στην Ευρώπη αν και αδιάφορο ματς θα κυνηγήσουμε το 2 σε συνδυασμό με το over 2.5 σε απόδοση 2.15 στην bet365.

Τριάδα λοιπόν και σήμερα από το Champions League με την συνολική απόδοση να φτάνει το 7.54!