Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στοίχημα: Με τα γκολ στο Κύπελλο και τα… φαβορί στο Champions League για το 8.40!

Διαβάστε τις σημερινές μας στοιχηματικές προτάσεις 

Φανταστική ήταν η επιστροφή μας στις στοιχηματικές προβλέψεις με αφορμή την επιστροφή της δράσης και στο Champions League καθώς κάναμε το 3/3 και πληρωθήκαμε συνολική απόδοση δελτίου 15.50!

Στοίχημα: Επιστροφή του Champions League μαζί με Άρη στο 15.5!

Δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε κάτι καλύτερο για την χθεσινή Τρίτη και 13 και πλέον στρεφόμαστε στο σημερινό κουπόνι, όπου και πάλι οι επιλογές μας είναι στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος αλλά και στις δύο αναμετρήσεις του Champions League.

Η σημερινή τριάδα έχει συνολική απόδοση 8.40 και πάμε να αναλύσουμε ένα προς ένα τα παιχνίδια παρακάτω:

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 19:30

Επανάληψη του παιχνιδιού μεταξύ των δύο ομάδων που διεξαχθεί πριν δύο εβδομάδες στο πρωτάθλημα με την διαφορά ότι πλέον μιλάμε για το Κύπελλο αλλά και στο ότι ο ΠΑΟΚ θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του γεγονός που σίγουρα αλλάζει και λίγο τις ισορροπίες μεταξύ των δύο ομάδων.

Οι δύο μονομάχοι είναι σε πολύ καλό φεγγάρι πάνε από το ένα θετικό αποτέλεσμα στο άλλο και σίγουρα το ζευγάρι αυτό θα μπορούσε να είναι και εκείνο του τελικού αφού Ολυμπιακός και ΑΕΚ είναι ήδη εκτός θεσμού.

Εμείς πάντως δεν θα στραφούμε σε κάποιο σημείο και θα πάμε με τα γκολ θεωρώντας ότι όπως στο πρωτάθλημα έτσι και στο Κύπελλο θα σκοράρουν και οι δύο αντίπαλοι με το goal/goal  να μπαίνει στο δελτίο μας με απόδοση 2.00 στην bet365.

Λάτσιο – Μπάγερν Μονάχου 22:00

Ώρα για την φάση των “16” στο Ολίμπικο με την Λάτσιο να υποδέχεται το μεγάλο φαβορί του ζευγαριού, Μπάγερν Μονάχου.

Οι Ιταλοί κατάφεραν να προκριθούν σ αυτή την φάση, όμως πλέον το επίπεδο ανεβαίνει και κόντρα στους Γερμανούς πρέπει να περάσουν τον καλό τους εαυτό για να συνεχίσουν στην διοργάνωση και να κάνουν την ζημιά.

Ναι σίγουρα η Μπάγερν Μονάχου δεν είναι και στα καλύτερα της και εντός συνόρων μένει πίσω μετά και την ήττα στο ντέρμπι με την Λεβερκούζεν. όμως όπως τα λέγαμε και για την Ρεάλ Μαδρίτης χθες, έτσι και εδώ το φαβορί έχει την εμπειρία και τον τρόπο να περάσει.

Βέβαια εδώ θεωρούμε ότι θα δούμε και παραπάνω από ένα τέρμα γι’ αυτό θα πάμε με το διπλό σε συνδυασμό με το over 1.5 σε απόδοση 2.00 στην bet365.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ρεάλ Σοσιεδάδ 22:00

Οι Γάλλοι έχουν ήδη ξεφύγει αρκετά στο εγχώριο πρωτάθλημα και όπως κάθε χρόνο θα προσπαθήσουν να κυνηγήσουν την διάκριση που τόσο πολύ θέλουν στην Ευρώπη.

 Τα σενάρια για τον Κιλιάν Μπαπέ πάνε και έρχονται καθώς ο παίκτης μοιάζει ένα βήμα από την Ρεάλ Μαδρίτης, όμως εκείνος συνεχίζει να προσφέρει στην Παρί και σίγουρα δεν θα έλεγε όχι σε μία διάκριση στην Ευρώπη με το “αντίο” του στους Γάλλους.

Η Παρί έχει πολύ ποιότητα κυρίως από την μέση και μπροστά και σίγουρα μεγαλύτερη εμπειρία από την σημερινό της αντίπαλο.

Η Σοσιεδάδ είναι πετυχημένη μόνο και που βρίσκεται στους “16” και θα πάει στην Γαλλία να διεκδικήσει τις πιθανότητες της για θετικό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς στην έδρα της.

Και εδώ θα τιμήσουμε το φαβορί μαζί με το γκολ με τον άσσο σε συνδυασμό με το over 1.5 να πληρώνει 2.10 στην bet365. 

Όπως είπαμε και χθες μπορείτε να επιλέξετε είτε μονά, είτε δυάδες τις προτάσεις και όποιος τολμηρός θέλει να τιμήσει την τριάδα θα την βρει στο 8.40.

Καλή επιτυχία σε όλους και ας ελπίσουμε ότι θα έρθει το δεύτερο συνεχόμενο απόλυτο!