Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στοίχημα: Πάμε με Γιούχτα, Χανιά & γκολ σε απόδοση 4.45!

Πάμε να δούμε τι θα δούμε την σημερινή στοιχηματική ημέρα από το Νότιο Όμιλο της Super League 2

Φουλ αγωνιστική δράση την σημερινή ημέρα στον Νότιο Όμιλο της Super League 2 με το Κρητικό ενδιαφέρον να είναι αρκετά μεγάλο με τις δύο ομάδες του νησιού να αγωνίζονται η μία στην έδρα της κόντρα στο Αιγάλεω και η άλλη εκτός έδρας με την Ηλιούπολη.

Πάμε να δούμε όμως στοιχηματικά τι αξία υπάρχει σε αυτά τα δύο ματς καθώς και σε εκείνο του Ολυμπιακού Β’ με την Καλαμάτα.

Ας δούμε το πρόγραμμα με βάση τις ώρες διεξαγωγής, οπότε θα ξεκινήσουμε την ανάλυση μας με τα δύο παιχνίδια των Κρητικών ομάδων στις 15:00 και θα ολοκληρώσουμε με το παιχνίδι του Ολυμπιακού Β’ με την Καλαμάτα που κλείνει και το πρόγραμμα της ημέρας στις 17:00.

Χανιά – Αιγάλεω

Τα Χανιά υποδέχονται το Αιγάλεω με μοναδικό τους στόχο την άμεση επιστροφή στις νίκες μετά την ισοπαλία με τον Γιούχτα στο Γεντί Κουλέ και στην κορυφή καθώς μετά την νίκη της Καλλιθέας χθες βρίσκονται στην 2η θέση.

Εντός έδρας έχουν το απόλυτο στο πρωτάθλημα μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με απολογισμό τερμάτων 9-1 καθώς κέρδισαν με 3-0 τον Τηλυκράτη, 4-1 την Παναχαϊκή και 2-0 τον Παναθηναϊκό Β’.

Το Αιγάλεω από την άλλη μετράει τρεις ήττες στα τέσσερα εκτός έδρας παιχνίδια του με συνολικό απολογισμό τερμάτων 2-4.

Η Αθηναϊκή ομάδα έχει ηττηθεί με σκορ 1-0 από τον Παναθηναϊκό Β’, 2-1 από τον Διαγόρα, 1-0 από τον Τηλυκράτη και έχει κερδίσει με 0-1 την Παναχαϊκή.

Πιστεύομε ότι σήμερα τα Χανιά θα επιστρέψουν στις νίκες και στην κορυφή αλλά δεν περιμένουμε να γίνει κάποιος θρίαμβος για τους γηπεδούχους άρα θα πάμε στον άσσο σε συνδυασμό με το under 3.5 σε απόδοση 1.57.

Ηλιούπολη – Γιούχτας

Η Ηλιούπολη στηρίζεται στην έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα καθώς εκεί έχει συλλέξει τους 6 από τους 10 βαθμούς της μέχρι στιγμής έχοντας τις νίκες με 1-0 κόντρα σε Παναχαϊκή και Διαγόρα.

Βέβαια έχει και μία ήττα από τον Ιωνικό με σκορ 0-3.

Από την άλλη ο Γιούχτας εκτός έδρας δεν τα πάει καλά καθώς έχει ηττηθεί από το Αιγάλεω με 1-0, από την Καλαμάτα με σκορ 3-1 και την Καλλιθέα με σκορ 1-0.

Αυτό που βλέπουμε είναι ότι και οι δύο έχουν 2/3 εντός και εκτός αντίστοιχα under 1.5.

Έτσι πιστεύουμε ότι και στην σημερινή τους μονομαχία δεν θα μπουν πολλά γκολ καθώς αναμένεται να δώσουν περισσότερο βάση στο αμυντικό τους κομμάτι και μετά να ψάξουν κάποιο γκολ που θα τους δώσει την νίκη.

Πάμε λοιπόν με το Under 2.5 σε απόδοση 1.47.

Ολυμπιακός Β’ – Καλαμάτα

Τελευταίο παιχνίδι που θα προτείνουμε και θα κλείσουμε την τριάδα είναι εκείνο του Ολυμπιακού Β’ με την Καλαμάτα.

Η ομάδα του Άριελ Ιμπαγάσα έχει καλύψει ήδη το -10 που είχε ποινή από την προηγούμενη σεζόν και βρίσκεται στο +3 έχοντας ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα καθώς εάν δεν είχε την αφαίρεση βαθμών θα βρισκόταν στην 5η θέση.

Στο σημερινό παιχνίδι έχει δύσκολο έργο κόντρα σε μία ομάδα που έχει ως στόχο της το πρωτάθλημα και την άνοδο αλλά θα έχει και την σημαντική βοήθεια στην επίθεση της για ακόμη ένα παιχνίδι, του Ελ Αραμπί από την πρώτη ομάδα!

Ο Μαροκοινός ήταν ο παίκτης που του χάρισε τη νίκη και στο τελευταίο εντός έδρας ματς κόντρα στον Διαγόρα Ρόδου και σίγουρα αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία.

Αυτό από μόνο του ωθεί στο ότι οι ερυθρόλευκοι θα βρουν γκολ αλλά το βλέπουμε και στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας καθώς εκτός από το ματς με τον Διαγόρα που προαναφέραμε τα τρία εναπομείναντα που έδωσε εντός ήταν όλα g/g, Ολυμπιακός Β’ – Τηλυκράτης 4-1, Ολυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκός Β’ 3-1 και Ολυμπιακός Β’ – Ιωνικός 1-1.

Από την πλευρά της η Καλαμάτα προέρχεται από ήττα-σοκ εντός έδρας με σκορ 1-2 από τον Διαγόρα Ρόδου και καλείται άμεσα να αντιδράσει καθώς θα μείνει πίσω στην μάχη του τίτλου.

Έχει την ποιότητα να κερδίσει στην έδρα του Ολυμπιακού Β’ και σίγουρα αναμένεται να βρει τουλάχιστον ένα γκολ.

Στα εκτός έδρας παιχνίδια της έχει 2/3 g/g καθώς έχασε από τον Ιωνικό 4-2, κέρδισε τον Παναθηναϊκό Β’ 1-4 και κέρδισε το Αιγάλεω 0-3.

Εμείς δεν θα μπλέξουμε σε σημείο και θα πάμε στο goal/goal που πληρώνει 1.93 στην stoiximan.

Πάμε λοιπόν με την τριάδα του 4.45 από τον Νότιο Όμιλο των Κρητικών ομάδων, στις οποίες ευχόμαστε να πάρουν και οι δύο το τρίποντο ώστε να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο τους.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να έχουν αλλάξει λόγω των συνεχόμενων μεταβολών και ο πάροχος από τον οποίον τις συλλέξαμε είναι η Stoiximan.