Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στοίχημα: Φαβορί, ειδικά παικτών & γκολ οδηγούν στο 8.04!

Δεύτερο συνεχόμενο 2/3 και με θετικό πρόσημο προχωράμε στην σημερινή στοιχηματική ημέρα

Για ένα γκολ δυστυχώς δεν ήρθε το 3/3 την χθεσινή ημέρα, όμως για δεύτερη συνεχόμενη στοιχηματική βραδιά κάναμε το 2/3 στις προβλέψεις μας και προχωράμε με θετικό πρόσημο για την σημερινή Ευρωπαϊκή βραδιά με πληθώρα επιλογών από την Κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση,

Εμείς θα συνεχίσουμε με το ίδιο σύστημα της καθιερωμένης τριάδας για να δούμε εάν ήρθε η ώρα για το απόλυτο!

Οι σημερινές επιλογές συμπεριλαμβάνουν φαβορί, γκολ και ειδικά παικτών με συνολική απόδοση το 8.04!

Πάμε να δούμε παρακάτω μία προς μία τις επιλογές μας:

Γαλατάσαραϊ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Οι Τούρκοι με οδηγό το πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στην Αγγλία και το μεγάλο διπλό που πανηγύρισαν με σκορ 2-3 θα υποδεχθούν την ομάδα του Μάντσεστερ με μοναδικό τους στόχο ένα ακόμη τρίποντο που θα τους φέρει κατά πάσα πιθανότητα στην δεύτερη θέση, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με νίκη της Κοπεγχάγης στην Γερμανία.

Η Γαλατάσαραϊ στηρίζει αρκετά πράγματα στα επιθετικά της όπλα που είναι πάρα πολύ υψηλής ποιότητας όταν στην σύνθεση της έχει τους Μέρτενς, Ζάχα και Ικάρντι!

Από την άλλη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σαφώς είναι το μεγάλο όνομα του ζευγαριού και υπερτερεί σε ποιότητα και φανέλα αλλά έχει αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της και δεν έχει σταθερή αμυντική γραμμή.

Με δεδομένα λοιπόν ότι αναμένουμε στο παιχνίδι αρκετά τέρματα θα ποντάρουμε στο goal/goal σε συνδυασμό με το over 2.5 αλλά και το να κάνει ένα σουτ στο τέρμα η αιχμή του δόρατος της επίθεσης των Τούρκων, Μάουρο Ικάρντι σε απόδοση 2.15!

Άρσεναλ – Λανς

Δεύτερο παιχνίδι που τράβηξε την προσοχή μας είναι εκείνο του Λονδίνου ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Λανς.

Εδώ έχουμε τους Λονδρέζους από την μία που σαφώς είναι ανώτερη ποιοτικά ομάδα και ας έχασαν στην Γαλλία από την σημερινή τους αντίπαλο και θέλουν το τρίποντο για να σφραγίσουν πρόκριση και πρωτιά μαζί!

Είναι πολύ δυνατοί εντός έδρας και φαντάζει δύσκολο να μην πετύχουν το στόχο τους σήμερα.

Από την άλλη οι Γάλλοι με οδηγό το παιχνίδι στην έδρα τους θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει για τα καλά σε τροχιά πρόκρισης.

Εμείς θα στηρίξουμε την Άρσεναλ ως πιο έμπειρη και δυνατή ομάδα σε συνδυασμό με το να κάνει τουλάχιστον ένα σουτ στην εστία ο Σάκα, ο οποίος είναι αρκετά επιδραστικός παίκτης για τους Κανονιέριδες.

Ο συνδυασμός άσσου και over 0,5 σουτ εστία Σάκα πληρώνει 2.15.

Μπάγερν Μονάχου – Κοπεγχάγη

Τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που θα ασχοληθούμε είναι εκείνο στο Μόναχο.

Εδώ δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική αλλά πιστεύουμε ότι παρ’ ότι στοιχηματικά δεν είναι ορθό να στηρίξεις ομάδα που είναι αδιάφορη βαθμολογικά οι Γερμανοί δεν πρόκειται να χαριστούν στους Δανούς και θα νικήσουν εύκολα ή δύσκολα.

Επίσης ο Κέιν είναι σε φοβερή κατάσταση σκοράρει συνεχώς και μοιάζει δύσκολο να μην σκοράρει και σήμερα, όπως έκανε και στα προηγούμενα δύο εντός της Μπάγερν στην διοργάνωση.

Ο συνδυασμός του άσσου με το γκολ Κέιν πληρώνει 1.70 και μπαίνει στο δελτίο μας για να κλείσει την τριάδα μας.

Η τριάδα μας έχει συνολική απόδοση 8,04 και μπορεί ο καθένας να επιλέξει και μονές τις επιλογές καθώς οι αποδόσεις είναι ικανοποιητικές.

*Οι αποδόσεις ενδέχεται να έχουν μεταβληθεί όταν διαβάζεται αυτό το άρθρο με τον πάροχο που τις συλλέξαμε να είναι η bet365.