Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο… κόλπο για την απόκτηση του Μέσι και Αγγλικές ομάδες!

Όπως όλα δείχνουν, ο Λιονέλ Μέσι θα αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν στο τέλος της φετινής σεζόν και ενδιαφέρον για την απόκτησή του υπάρχει και από την Αγγλία

Εννοείται πως ελάχιστες είναι οι ομάδες που μπορούν να αποκτήσουν τον Αργεντινό σούπερ σταρ, ο οποίος μετράει πια ημέρες στο Παρίσι καθώς οι σχέσεις του με τον σύλλογο φτάνουν στα… άκρα μετά την απόφασή του να ταξιδέψει στη Σαουδική Αραβία χωρίς να έχει λάβει άδεια.

Η επιστροφή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα είναι ένα σενάριο, αλλά δεν είναι εύκολο να γίνει λόγω της κακής οικονομικής κατάστασης των Καταλανών. Οι Σαουδάραβες τον κάνουν «χρυσό» για να τον αποκτήσουν, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει και… έκπληξη από την Αγγλία.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει σχετικό ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας Sport, υπάρχουν ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ, που δεν κατονομάζονται στο δημοσίευμα, που θα εκφράσουν το ενδιαφέρον τους για τον Μέσι και θα προσπαθήσουν να τον δελεάσουν για να τον κάνουν δικό τους.

Και δεν αποκλείεται η επιθυμία του Μέσι να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο να παίξει ρόλο και τελικά ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του να είναι στο Νησί.

Πηγή: sdna.gr