Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στο… στίβο των αυτοδιοίκητων εκλογών ο πρόεδρος της Παλιανής!

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο Δημήτρης Τυράκης

Είναι ένας άνθρωπος που το όνομα του είναι συνώνυμο με την προσφορά είναι πωλητής και πρόεδρος της ομάδας της Παλιανής εδώ και δύο δεκαετίες.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τυράκη, ο οποίος έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στον… στίβο της ζωής και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τώρα στρέφεται και στον πολιτικό στίβο με την υποψηφιότητα του ως δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Μιχάλη Καραμαλάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Υποψήφιος με τον Μιχάλη Καραμαλάκη ο Δημήτρης Τυράκης

Με τον συνδυασμό «Ηράκλειο, η Πόλη μας» αποφάσισε να συστρατευθεί ο Δημήτρης Τυράκης, πωλητής και Πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Παλιανής στις επικείμενες εκλογές.

Ο κ. Τυράκης είχε συνάντηση με τον κ. Καραμαλάκη και συζήτησαν μια σειρά από θέματα που αφορούν τόσο τους επαγγελματίες όσο όμως και τους εμπλεκόμενους στον αθλητισμό στο Ηράκλειο. Μετά την επικοινωνία τους ο κ. Τυράκης έκανε την εξής δήλωση:

«Είναι τιμή μου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο με Επικεφαλής τον Μιχάλη Καραμαλάκη. Οι ικανότητές του με κέρδισαν από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισα και τον εμπιστεύομαι απόλυτα για να αναλάβει τα ηνία του Δήμου Ηρακλείου»