Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Στραβοπάτησε» και έπεσε από την κορυφή ο Ζαρός

Στις καθυστερήσεις η Φαιστός πήρε το βαθμό κόντρα στο Ζαρό και τον «γκρέμισε» από την κορυφή της γενικής κατάταξης.

Έπειτα από ένα παιχνίδι με μεγάλο σασπένς, που κρίθηκε στις καθυστερήσεις, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό (2-2). Το σύνολο του Φάνη Χαλκιαδάκη, όμως, με το «στραβοπάτημα» αυτό… έπεσε από την κορυφή και βρίσκεται πλέον στο -2 από την Ανάληψη.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό, είχε «ζωντανό» ρυθμό και οι δύο ομάδες έπαιζαν… ανοιχτά, με στόχο τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που… χαμογέλασαν πρώτοι κι από νωρίς, μάλιστα, αφού στο 5’ πήραν το προβάδισμα με προβολή του Φραγκιαδουλάκη, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν ν’ αντιδράσουν και να φτάσουν στο 20’ στην ισοφάριση με τρομερό σουτ του Ντόκο.

Μετά το πρώτο τέταρτο της επανάληψης οι ισορροπίες άλλαξαν, αφού στο 60’ ο Φραγκιαδουλάκης αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε. Παρόλα αυτά, οι «πράσινοι» κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα στο 75’ με τον Κοτζαδάκη. Κι ενώ στην αναμέτρηση δεν υπήρχαν σημαντικές φάσεις, στο 92’ το συγκρότημα του Γιάννη Νικολιδάκη κατάφερε να φτάσει στο 2-2 με κεφαλιά.

Φαιστός: Σταυρουλάκης, Ντρέκα, Σκαντζάκης, Κιουμουρτζάκης, Ντόκο, Σ. Παπαδάκης, Νικολιδάκης, Μαυρογιαννάκης, Άλλα, Φραγκιαδάκης, Ι. Παπαδάκης.  

Ζαρός: Λιουδάκης, Λεμονάκης, Καπιζιώνης, Κοκορέλιας, Αλμπαντάκης, Σαριδάκης, Φραγκιαδουλάκης, Κοτζαδάκης, Λυκούδης, Κλαπάκης, Ξεκαρδάκης.