Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στρατηγική συνεργασία των SUPER & ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΦΑΙΣΤΟΣ με τη διεθνή αλυσίδα καταστημάτων λιανικής SPAR

Η ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ από την ίδρυσή της, το 1982, δραστηριοποιείται με επιτυχία στην Κρήτη και στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο δίκτυο 220 συνεργαζόμενων καταστημάτων.

Η φιλοσοφία που διαπνέει την επιχείρηση και τα μέλη της, είναι οι ανταγωνιστικές τιμές πώλησης, η άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών, και η στήριξη της τοπικής οικονομίας μέσω της προώθησης των κρητικών προϊόντων.

Η διοίκηση της εταιρείας ΦΑΙΣΤΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της ΦΑΙΣΤΟΣ με τον παγκόσμιο οργανισμό λιανικής SPAR, ο οποίος εξυπηρετεί καθημερινά 13 εκατομμύρια καταναλωτές, σε πάνω από 12 χιλιάδες καταστήματα σε 44 χώρες ισχυροποιώντας ανεξάρτητους λιανέμπορους οι οποίοι παράλληλα διατηρούν τον τοπικό χαρακτήρα τους.

Ακολουθεί η δήλωση του Προέδρου της ΦΑΙΣΤΟΣ ΑΕΒΕ κ.Μπαγορδάκη Κωνσταντίνου:

Βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω την έναρξη της συνεργασίας μας με την SPAR, κορυφαία εταιρία του κλάδου τροφίμων και ειδών super market.

Πρόκειται για ένα ακόμη βήμα προόδου, καθώς αποκτούμε πρόσβαση σε τεχνογνωσία εφοδιαστικής αλυσίδας φιλικής προς το περιβάλλον, υιοθετούμε βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης αποθεμάτων και εξοικονόμησης κόστους, με στόχο την ικανοποίηση του καταναλωτή τόσο σε όρους ποιότητας όσο και τιμής.

Τα καταστήματα μας αποκτούν πλέον διεθνή αναγνωρισιμότητα, η οποία θα βοηθήσει τους επισκέπτες του νησιού να έρθουν σε άμεση επαφή με τις τοπικές επιχειρήσεις και τα κρητικά αγαθά ενώ παράλληλα θα δώσει στους ντόπιους καταναλωτές την πρόσβαση σε προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας αρίστης ποιότητας.

Τα πρώτα καταστήματα, αυτά των τουριστικών περιοχών του νησιού, με τα νέα σήματα ΦΑΙΣΤΟΣ-SPAR βρίσκονται ήδη στη φάση του remodeling και θα είναι στη διάθεση του κοινού έως τα μέσα Απριλίου.