Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Στυλάτος» στην φιέστα του ο ΠΟΑ, 4-0 τον ΠΑΝΟΜ

Ο ΠΟΑ στον αγώνα φιέστας του στο Ατσαλένιο, επικράτησε 4-0 του ΠΑΝΟΜ για την 34η και τελευταία αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Μηνά Πίτσου με δύο γκολ των Σφυρογιαννάκη και Γιακουμάκη, νίκησε τον ΠΑΝΟΜ με σκορ 4-0 στον τελευταίο επίσημο αγώνα πριν τα μπαράζ των πρωταθλητών ΕΠΣ.

Δύο γκολ από τον «Γιακούμ» που έφτασε τα 36, ο οποίος θα πρέπει να περιμένει μέχρι την Τετάρτη 10/5 για να δει αν θα είναι εκείνος ο κάτοχος του «χρυσού» παπουτσιού της φετινής Α1 ΕΠΣΗ, ή ο Άκης Κουράκης που θα πρέπει στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη, είτε να πετύχει δύο τέρματα για να ισοφαρίσει την επίδοση και να μοιραστεί το βραβείο με τον Γιακουμάκη, είτε να σκοράρει παραπάνω από δύο τέρματα για το πάρει ο ίδιος.

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση του ΠΟΑ, φρόντισε να τιμήσει τρία πρόσωπα που συνδέθηκαν με την παρουσία τους, στην ομάδα του Ατσαλένιου, τον πρώην ποδοσφαιριστή του και νυν προπονητή του ΠΑΝΟΜ, Μανώλη Κατσούλη και τους Μιχάλη Συσκάκη – Βασίλη Παπαδάκη, που είχαν επίσης φορέσει την “πράσινη” φανέλα στο παρελθόν.

Ο ΠΟΑ δεν ξέχασε το παρελθόν του… (Photos)

Λίγες οι ευκαιρίες του αγώνα, τόσο στην αρχή του όσο και στη διάρκεια του πρώτου 45λεπτου, με τον ΠΟΑ να εκμεταλλεύεται την ευστοχία του σε μία από αυτές για να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

Έπειτα από πάσα του Γιακουμάκη, ο Σφυρογιαννάκης βρέθηκε σε θέση βολής απέναντι στον Κανετάκη και δεν αστόχησε για το 1-0 στο 33′.

Νωρίτερα στο 20′ ο Παπασπύρος είχε στείλει με σουτ τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ ως απάντηση για τον ΠΑΝΟΜ στο γκολ του ΠΟΑ, μπορεί να ερμηνευτεί το σουτ από πλάγια θέση του Κατσούλη που κατέληξε στην αγκαλιά του Γκογκόση, στην τελευταία αξιόλογη φάση του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο στο Ατσαλένιο , ξεκίνησε με ευκαιρία για τον ΠΑΝΟΜ, με τον Καφούση να σουτάρει στα σώματα στο 52′.

Ο Σφυρογιαννάκης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, ήρθε να απλουστεύσει τα πράγματα για τον ΠΟΑ, αξιοποιώντας την ασίστ του Νάτου στο 55′.

Στο 65′ ήταν η σειρά του Γιακουμάκη να σκοράρει, πετυχαίνοντας το 35ο του γκολ μέσα στη σεζόν, στην προσπάθεια που κάνει για το «χρυσό» παπούτσι της φετινής Α1 ΕΠΣΗ, με άψογο πλασέ για το 3-0.

Ο νεαρός φορ του ΠΟΑ δεν σταμάτησε εκεί αφού στο 74′, έγραψε και το 4-0 νικώντας τον Κανετάκη με σουτ, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

ΠΟΑ (Μηνάς Πίτσος): Γκογκόσης, Νάτος, Παπασπύρος, Χατζηανδρέου, Κερμενίδης (67′ Κοντός), Σφυρογιαννάκης (67′ Αρμόα), Μπέης, Βοργιάς, Χαρίτος, Σκουλάς, Γιακουμάκης

ΠΑΝΟΜ (Μανώλης Κατσούλης): Κανετάκης, Τζανάκης, Σαπουνάκης (66′ Καργάκης), Διαμαντάκης (66′ Πατούνας), Λυπίτκας, Μαυρίδης, Κατσούλης, Καφούσης, Παπαδάκης (66′ Φανουράκης), Ρούκα (66′ Κόνστα), Συσκάκης