Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στόπερ από Super League 2 φέρνει ο Αλμυρός!

Το μεταγραφικό ντεμαράζ του Αλμυρού στην περίοδο του Ιανουαρίου συνεχίζεται, με τους Οράνιε να βρίσκονται κοντά σε μία ακόμα προσθήκη που αναμένεται να ταράξει τα νερά της Γ’ Εθνικής!

Η απόκτηση των Αρσενίδη, Μπέριου και Φυτόπουλου φαίνεται πως άνοιξε την όρεξη των ανθρώπων του Αλμυρού, καθώς οι πληροφορίες του PrimeSport.gr  αναφέρουν ότι οι «πορτοκαλί» έχουν εκτός απρόοπτου έρθει σε συμφωνία με έναν ακόμη κεντρικό αμυντικό, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Προοδευτική, Καλλιθέα, Αναγέννηση Καρδίτσας και Παναχαϊκή μεταξύ άλλων, ενώ αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου προπονητή της ομάδας, Μανώλη Σουτζή.

Αξίζει να σημειωθεί, πέρα από το ότι πρόκειται για παίκτη από το πάνω ράφι, ο κεντρικός αμυντικός που φέρνει ο Αλμυρός βρίσκεται σε πολύ καλή ηλικία, δίνοντας την ευκαιρία στον Αλμυρό να έχει πιο νεανικό ρόστερ.

Οι μεταγραφικές κινήσεις του Αλμυρού, δείχνουν ότι ο νέος τεχνικός του σωματείου εντόπισε σημαντικό κενό στο κέντρο της άμυνας της ομάδας του, γεγονός που τον έκανε να εισηγηθεί την απόκτηση έμπειρων κεντρικών αμυντικών, όπως ο Μπέριος που ανακοινώθηκε χθες, αλλά και η περίπτωση που προαναφέρθηκε και αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα.

Αναμφίβολα, ο Αλμυρός με τέτοιες κινήσεις δείχνει ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψει τον στόχο του, και με την επανέναρξη της Γ’ Εθνικής είναι βέβαιο ότι θα δούμε έναν διαφορετικό Αλμυρό!