Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Στ. Μαματζάκης: «Πρώτα στο μυαλό μας το πρωτάθλημα και μετά το Κύπελλο – Φημίζεται για τις πορείες του ο ΠΑΝΟΜ»

Ένα ντεμαράζ αγώνων ξεκίνησε για τον ΠΑΝΟΜ το απόγευμα της Τετάρτης,  με τους Μαλιώτες να ελπίζουν ότι αυτό θα συνεχιστεί με τον ίδιο περίφημο τρόπο. Τα τελευταία αγωνιστικά νέα του ΠΑΝΟΜ, όπως και το σχόλιο του Σταμάτη Μαματζάκη για το παιχνίδι με τον Ανθεστίωνα αλλά και για την κλήρωση με τη Δαμάστα στους “8” του Κυπέλλου ΕΠΣΗ.

H πρόκριση αν και με δυσκολία, ήρθε στο στρατόπεδο του ΠΑΝΟΜ, που στρέφει το βλέμμα του στο σημαντικό παιχνίδι με τον Ανθεστίωνα στο Θραψανό για την 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο απίστευτα άτυχος, Πέτρος Βαρδονικολάκης υπέστη εξάρθρημα ωμοπλάτης για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν, με τη μόνη διαφορά ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση “έβγαλε” τον αριστερό του ώμο και σίγουρα θα λείψει τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Το δεύτερο πρόβλημα που προέκυψε για την ομάδα των Μαλίων, είναι η αποβολή του Μάνου Τζανάκη και μένει να διευκρινιστεί το διάστημα απουσίας του.

Ο Σταμάτης Μαματζάκης σε δηλώσεις του στο Primesport.gr, αρχικά ευχαρίστησε εκ μέρους του ΠΑΝΟΜ, την ομάδα της Χαραυγής για την φιλοξενία και εν συνέχεια σχολίασε τους δύο επικείμενους αγώνες, με Ανθεστίωνα για το πρωτάθλημα και Δαμάστα για το Κύπελλο ΕΠΣΗ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλης της ομάδας μας, τους ανθρώπους της Χαραυγής για την φιλοξενία και ελπίζουμε να την ανταποδώσουμε στο εγγύς μέλλον. Από εκεί και πέρα επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι με τον Ανθεστίωνα, το οποίο θέλουμε να κερδίσουμε ώστε να πετύχουμε τον πρωταρχικό μας στόχο, την άνετη παραμονή στην κατηγορία. Τώρα για την κλήρωση με τη Δαμάστα. Σίγουρα είναι μία καλή ομάδα, που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με εμάς και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε με την δέουσα προσοχή. Ο ΠΑΝΟΜ φημίζεται για τις πορείες του στο Κύπελλο ΕΠΣΗ. Είναι μία διοργάνωση που μας ενδιαφέρει, αλλά στο μυαλό μας πρώτα έχουμε το πρωτάθλημα και την παραμονή μας και μετά το Κύπελλο.»