Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συγκίνησε ο Γιάννης Πετράκης: “Όταν ήρθα από το Ρέθυμνο στο Ηράκλειο πουλούσα ρεβίθια”

Ιδιαίτερα συγκινημένος εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του ματς με τον ΟΦΗ ο Γιάννης Πετράκης με τον προπονητή του Λεβαδειακού να μην ξεχνάει την ιστορία που έχει γράψει στην ομάδα του ΟΦΗ σαν παίκτης και σαν προπονητής λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “όταν ήρθα από το Ρέθυμνο στο Ηράκλειο θυμάμαι ότι έξω από αυτό το γήπεδο πουλούσα φρέσκα ρεβίθια. Μόνο αυτό έχω να σας πω”. 

Όσο αφορά το ματς ο έμπειρος τεχνικός τόνισε ότι η ομάδα του είχε καλύτερες ευκαιρίες και μπορούσε να πάρει τη νίκη όμως και η ισοπαλία για τον ίδιο κόντρα σε μια ομάδα όπως ο ΟΦΗ είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα στην προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη: 

Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: 

Είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω φίλους και συμπατριώτες. Ανεξάρτητα από το αν έρχομαι ως αντίπαλος, είμαι χαρούμενος που έρχομαι στην πατρίδα μου. Θέλω να πω ένα μπράβο σε όλα τα παιδιά μας για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν γιατί από αυτό πάντα ξεκινάμε και ότι αφορά το παιχνίδι, πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο διάστημα το ελέγχαμε με εξαίρεση ένα τέταρτο στο δεύτερο ημίχρονο που χάσαμε την συγκέντρωση μας και σε συνδυασμό με την αλλαγή σχηματισμού του αντιπάλου χάσαμε την εικόνα μας. Στο υπόλοιπο διάστημα ήμασταν πολύ ανταγωνιστικοί και κάναμε περισσότερες και καθαρότερες ευκαιρίες από ότι έκανε ο ΟΦΗ και θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει το παιχνίδι. Όμως όταν ο ΟΦΗ βρήκε τους χώρους έδειξε ότι είναι πολύ καλή ομάδα και στο τέλος και αυτός ο βαθμός που πήραμε είναι πολύ σημαντικός στην προσπάθεια που κάνουμε για να μείνουμε στην κατηγορία.” 

Για τις καθυστερήσεις των παικτών του Λεβαδειακού και το αν υπήρχε δική του εντολή για να γίνει αυτό: 

“Αυτήν την δουλειά την κάνω πολλά χρόνια, από την πλευρά μου δεν υπάρχει καμία καθοδήγηση για καθυστερήσεις. Ποτέ δεν έχει συμβεί, ούτε σήμερα και ούτε θα υπάρξει τέτοιο πράγμα, όμως καμία φορά το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, γιατί θέλω να είμαι δίκαιος, μπορεί αυτό να συμβεί. Είναι κάτι που δεν μου αρέσει και το κλείνω εδώ. Εύχομαι στον ΟΦΗ καλή συνέχεια, αισθάνομαι τυχερός που έχω παίξει μπάλα στην ομάδα και έχω υπηρετήσει την ομάδα από το πόστο του προπονητή”. 

Για το πως βλέπει την μάχη της παραμονής: 

“Από την πρώτη στιγμή που πήγα στον Λεβαδειακό, ήξερα ότι η δουλειά δεν ήταν εύκολη γιατί οι διαφορές μεταξύ τω ομάδων που μάχονται για την παραμονή είναι μικρές. Όμως έχουμε πίστη και για αυτό είμαστε εδώ, αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ. Πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε, για μένα η διακοπή είναι μια ευκαιρία για να βάλουμε περισσότερα πράγματα στην ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Ειδικά αν έχουμε την νοοτροπία που είχαμε στα δύο τελευταία ματς και βάλουμε και πράγματα στο παιχνίδι μας , πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε αν και κάθε ματς για εμάς είναι τελικός.

Για το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου προς το πρόσωπο του: 

“Θέλω να πω ότι στο ποδόσφαιρο έχουμε πολλές χαρές και στενοχώριες και ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι αυτό που βίωσα σήμερα. Ευχαριστώ πολύ μέσα από την καρδιά μου όλους αυτούς που εκτίμησαν την προσφορά μου στο σωματείο. Θέλω να πω ότι από το Ρέθυμνο που είναι το χωριό μου, εδώ έξω από το γήπεδο πουλούσα φρέσκα ρεβίθια.”