Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συμφώνησε με Χαραυγή ο Μιχάλης Δεληγιάννης: «Με τιμάει ο τρόπος που με προσέγγισαν»

Η Χαραυγή φαίνεται να επέστρεψε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ και ο Μιχάλης Δεληγιάννης αποδέχθηκε την πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. – Διαβάστε την δήλωση του στο Primesport.gr!

Δυναμικά επανέρχεται στο προσκήνιο η ομάδα της Χαραυγής όπως είχατε ενημερωθεί στα μέσα Απριλίου, η οποία θα συμμετέχει ξανά έπειτα από απουσία 5 χρόνων στις διοργανώσεις της ΕΠΣΗ. 

Επιστρέφει η Χαραυγή στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ – Πρόταση σε Δεληγιάννη για τον πάγκο!

Πρώτος στόχος της ομάδας για τον ρόλο του προπονητή ήταν ο Μιχάλης Δεληγιάννης, με τον οποίο τελικά επήλθε συμφωνία και θα καθοδηγήσει την ομάδα από τον πάγκο στην επιστροφή του σωματείου στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ.

Ο Μιχάλης Δεληγιάννης μίλησε στο Primesport.gr όπου δήλωσε ότι ξεκινάει άμεσα ο σχεδιασμός της ομάδας, ενώ εξέφρασε την ευχαρίστηση και ικανοποίηση του για την τρόπο που τον προσέγγισαν

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Χαραυγής για την επιλογή τους στο πρόσωπο μου. Με τιμάει ο τρόπος που με προσέγγισαν. Βλέπω ότι έχουν ένα πολύ όμορφο πλάνο για την επόμενη ημέρα της ομάδας, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα τον σχεδιασμό της. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε μία καλή εικόνα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου και φυσικά θέλουμε να βοηθήσουμε τα παιδιά της περιοχής τα οποία θέλουμε να έρθουν κοντά στον αθλητισμό».