Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνάντηση παραγόντων του Εργοτέλη την Πέμπτη με φόντο το γηπεδικό και τις εκλογές

Στους ρυθμούς της γενικής συνέλευσης του Εργοτέλη που ανακοινώθηκε και επίσημα χθες ότι θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 29 Μαϊου στις 6 το απόγευμα στο Μαρτινέγκο κινούνται τις τελευταίες ημέρες οι παράγοντες των “κιτρινόμαυρων”. 

Ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Στειακάκης δεδομένα δεν θα συνεχίσει να είναι στην προεδρία του Ερασιτέχνη Εργοτέλη και τις τελευταίες ημέρες έχουν ενταθεί οι ζυμώσεις προκειμένου να προκύψει μέσα από την γενική συνέλευση της 29ης Μαϊου ένα νέο ισχυρό διοικητικό σχήμα για την ομάδα χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει ακόμα ποια θα είναι όχι μόνο τα πρόσωπα που θα το απαρτίζουν αλλά κυρίως και ποιος θα είναι ο επικεφαλής που θα αναλάβει και την προεδρία της ομάδας στη θέση του Γ. Στειακάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Primesport.gr την Πέμπτη το βράδυ έχει προγραμματιστεί μια συνάντηση παραγόντων του Εργοτέλη στο μαγαζί του Γ. Σουλτάτου στην οποία αναμένεται να δώσουν το παρών αρκετοί νυν και πρώην παράγοντες της ομάδας όπου κύριος στόχος είναι σε πρώτη φάση να συγκροτηθεί μια επιτροπή για το θέμα των βελτιωτικών έργων στο Μαρτινέγκο που με την βοήθεια και την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Κρήτης αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα.

Σε αυτή την συνάντηση όμως δεν είναι δυνατόν να μην συζητηθεί και η επόμενη ημέρα της ομάδας διοικητικά με το τοπίο στην παρούσα φάση να μην έχει ξεδιαλύνει καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να έχει βγει μπροστά για να είναι επικεφαλής του νέου διοικητικού σχήματος που θα προκύψει από την γενική συνέλευση της 29 Μαϊου,

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δ.σ του Εργοτέλη για τις εκλογές αναφέρει: 

Το Δ.Σ. του σωματείου «ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ» καλεί τα μέλη του σε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 29 Μαίου 2023 στις 18.00 στο γήπεδο «Ν.Καζαντζάκης» του Μαρτινέγκο.

Τα θέματα της Γ.Σ. είναι τα εξής:

1. Οικονομικός και διοικητικός απολογισμός Δ.Σ. και έγκριση αυτού.

2. Εκλογή νέου Δ.Σ. και εξελεγκτικής επιτροπής.

3. Τροποποίηση καταστατικού.

Δικαίωμα υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες έχει κάθε μέλος του Συλλόγου αρκεί να έχει παρέλθει ένα έτος από την εγγραφή του στα μητρώα μελών του Συλλόγου και να είναι ταμειακά εντάξει. Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί από τις 18.00-21.00.

Σε περίπτωση μη απαρτίας της Γενικής Συνέλευσης, αυτή θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Δευτέρα 5/6/2023 στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα.

Ηράκλειο 13/5/2023

Ο Πρόεδρος                                         Ο Γενικός Γραμματέας

 

Στειακάκης Γεώργιος                             Μπροκαλάκης Ιωάννης