Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνέχεια στις νίκες για την ΑΕ Κατσαμπά, 2-3 τον Ποσειδώνα

Η ΑΕ Κατσαμπά με ανατροπή από το πρώτο ημίχρονο, νίκησε με 2-3 τον Ποσειδώνα για την 33η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Η ομάδα του Γιώργου Φινοκαλιώτη συνέχισε την ανοδική της πορεία, παίρνοντας τη νίκη και μάλιστα με ανατροπή επί του Ποσειδώνα μία αγωνιστική πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Ποσειδώνας πήρε προβάδισμα στο σκορ με σουτ του Καουκάκη για το 1-0, με τα επόμενα λεπτά να κυλούν υπέρ της ομάδας των Πατελών.

Στο 38′ όμως ο Δάσκος με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1 για την ΑΕ Κατσαμπά, για να έρθει ο Ντελία σε φάση αντεπίθεσης να πετύχει την ανατροπή του σκορ, νικώντας τον Αντωνιδάκη για το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ κατάφερε να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ με πλασέ του Φρρόκου στο 1-3 στο 55′, με τον Εμμανουήλ να μειώνει στο 68′ σε 2-3 για την ομάδα του Νικόλα Σουτζή.

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε στα τελευταία λεπτά με αποκορύφωμα τις ευκαιρίες των Καουκάκη και Μαραθιανού, ο Ποσειδώνας δεν κατάφερε να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, με το 2-3 να μένει μέχρι τέλους.

Ποσειδώνας: Αντωνιδάκης, Παππάς (20′ λ.τ Θεοδωράκης, 75′ λ.τ Μπάλλας), Ντελάκης, Κοζυράκης (46′ Βερούσι), Μαυράκης, Καπιζιώνης (67′ Εμμανουήλ), Ασλαματζίδης, Πλατοκούκης, Καουκάκης, Δρίτσας, Μαραθιανός

ΑΕΚατσαμπά: Μήτρου, Καραφωτιάς (72′ λ.τ Κεφαλούκος), Μουρτζάκης, Νικολάου Π., Ντελία, Ένο, Μανουσάκης (30 λ.,τ Κοζορώνης), Τάγγινης, Δάσκος, Νικολάου Χ., Φρόκου