Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνέχισε ακάθεκτος ο Ηρόδοτος που… σκόρπισε στους πέντε ανέμους τον Ανθεστίωνα (5-1)!

Την έκτη συνεχόμενη νίκη του πέτυχε ο Ηρόδοτος, που ήταν επιβλητικός απέναντι στον Ανθεστίωνα και κατάφερε να κερδίσει με το ευρύ 5-1! 

Σκόρερ για τους κυανόλευκους χρίστηκαν οι Φραγκουλάκης (12′), Χίντρι (24′), Παγώνης (58′), Χίντρι (60′), Μολλά (71′). 

Παγώνης και Μολλά μάλιστα, σημείωσαν τα παρθενικά τους τέρματα με τα κυανόλευκα. 

Ο Ανθεστίων μείωσε στο 46′ με πέναλτι του Κουτάντου, που σημείωσε το 2-1 το οποίο ήταν το σκορ ως εκείνη την ώρα. 

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ:

-Στη σέντρα οι παίκτες του Ηροδότου με Κώστα Γαρεφαλάκη και Μιχάλη Φραγκουλάκη, ξεκίνησε το παιχνίδι στη Νέα Αλικαρνασσό.

2′ Ο Σαϊτάκης βγήκε επικίνδυνα από δεξιά και έκανε το γύρισμα στο δεύτερο δοκάρι για τον Κουτάντο, πρόλαβαν και έκλεισαν οι αμυντικοί του Ηροδότου.

12′ Ο Ηρόδοτος ανοίγει το σκορ. Λάθος γύρισμα των παικτών του Ανθεστίωνα όρος τα πίσω, επωφελήθηκε ο Φραγκουλάκης, πέρασε από δεξιά μέσα στην περιοχή και τον Χαραλαμπάκη και πλάσαρε από δύσκολη -πλάγια- θέση στην ξένη εστία (1-0).

18′ Όμορφη προσπάθεια και επικίνδυνο γύρισμα Γαρεφαλάκη από αριστερά, απομάκρυναν σε κόρνερ οι φιλοξενούμενοι προ του Φραγκουλάκη που ακολουθούσε στο δεύτερο δοκάρι.

20′ Μακρινό σουτ Μπάμπη με το αριστερό, η μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Χαραλαμπάκη.

22′ Ο Τριάντης έβγαλε σε θέση τετ-α-τετ τον Χίντρι που υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ από τον δεύτερο βοηθό, υπέδειξε φάουλ νωρίτερα υπέρ των “μπλε” ο διαιτητής.

24′ Δεύτερο γκολ για τον Ηρόδοτο. Ο Χίντρι μπήκε “σφήνα” στους αμυντικούς του Ανθεστίωνα από αριστερά μέσα στην περιοχή, “έκλεψε” και πλάσαρε πανέμορφα διαγώνια τον Χαραλαμπάκη στην αριστερή του γωνία (2-0).

33′ Καλή στιγμή για τον Ηρόδοτο. Κόρνερ Φραγκουλάκη από αριστερά, “σκαστή” κεφαλιά του προωθημένου Γιαννικάκη έξω.

34′ Μεγάλη ευκαιρία για τον Ηρόδοτο. Ο Χίντρι κυνήγησε τη φάση, “έκλεψε”, έδωσε στον Γαρεφαλάκη που έκανε το δυνατό διαγώνιο σουτ από δεξιά μέσα στην περιοχή, η μπάλα λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Χαραλαμπάκη.

36′ Καλή στιγμή για τον Ηρόδοτο. Όμορφη προσπάθεια και γύρισμα Φωτοπούλου από δεξιά, σουτ Κουτάντο, κόντραρε σωτήρια ο Γιαννικάκης.

37′ Ακυρώνεται γκολ του Ανθεστίωνα, υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Κόκκας από τον δεύτερο βοηθό.

45+1′ Πέναλτι που κερδίζει ο Ανθεστίων με τον Κουτάντο, έντονες διαμαρτυρίες από τους “μπλε” ότι δεν υπήρξε καμία παράβαση και ότι ο παίκτης της ομάδας του Θραψανού έπεσε πάνω στο πόδι του Τριάντη. Το πέναλτι εκτέλεσε δυνατά ο Κουτάντος στο αριστερό παραθυράκι του Ζαφείρη που έπεσε σωστά αλλά ήταν πολύ δυνατό το χτύπημα.

-Ημίχρονο στη Νέα Αλικαρνασσό, Ηρόδοτος – Ανθεστίων 2-1.

-Στη σέντρα οι ποδοσφαιριστές του Ανθεστίωνα, άρχισε το δεύτερο ημίχρονο.

54′ Όμορφη ατομική προσπάθεια Γιαννικάκη και σουτ με το αριστερό, μπλόκαρε ο Χαραλαμπάκης.

56′ Καλή στιγμή για τον Ηρόδοτο. Όμορφη συνεργασία Χίντρι – Τσαμαντιώτη και γύρισμα του τελευταίου από δεξιά, ο Γαρεφαλάκης στο δεύτερο δοκάρι έκανε αδύναμο πλασέ, η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

58′ Τρίτο γκολ για τον Ηρόδοτο. Κόρνερ Τσαμαντιώτη από δεξιά, εξαιρετική κεφαλιά του προωθημένου Παγώνη στα δίχτυα (3-1).

-Πρωτο γκολ με τα “μπλε” για τον πολύπειρο κεντρικό αμυντικό.

59′ Πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τον Ηρόδοτο, στη θέση του τραυματία Φραγκουλάκη ο Μολλά.

60′ Τέταρτο γκολ για τον Ηρόδοτο. Φοβερή προσπάθεια και τρομερό τελείωμα Χίντρι με δυνατό διαγώνιο σουτ, δεξιά μέσα στην περιοχή (4-1)

65′ Διπλή αλλαγή για τον Ανθεστίωνα, Μπερνίκου αντί Μούκα και Μαρτάκης αντί Χότζα.

68′ Δεύτερη αλλαγή για τον Ηρόδοτο, έξω ο Γιαννικάκης περισσότερο λόγω κόπωσης μέσα ο Μολλά.

71′ Πέμπτο γκολ για τον Ηρόδοτο. Με ένα ασύλληπτο σουτ μέσα από την περιοχή ο Μολλά έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του ανήμπορου ν’ αντίδρασει Χαραλαμπάκη (5-1).

-Πρωτο γκολ με τα “μπλε” για τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό.

75′ Αλλαγές για τις δύο ομάδες, Δάλλας αντί Παρασκάκη – Τσιντάρης αντί Χότζα για τον Ανθεστίωνα και Κρεμίτσας αντί Τσαμαντιώτη, Μπαρδάκης αντί Γαρεφαλάκη, Παπαδάκης αντί Χίντρι για τον Ηρόδοτο.

-Έκτη σερί νίκη για τον Ηρόδοτο στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας Ανθεστίωνα και κούραση (5-1).