Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνέχισε στις επιτυχίες ο Αετός Ανωγείων – Πέρασε και από το Ατσαλένιο!

Συνεχίζει στις επιτυχίες και ανεβαίνει βαθμολογικά ο Αετός Ανωγείων

Την πέμπτη του συνεχόμενη νίκη πανηγύρισε ο Αετός Ανωγείων απέναντι στον Κεραυνό με σκορ 0-1 και έτσι ανέβηκε στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Α2 ΕΠΣΗ.

Το μοναδικό τέρμα για την ομάδα των Ανωγείων πέτυχε ο Χανιωτάκης λίγο πριν την λήξη του πρώτου μέρους και έτσι εκτός από το σερί νικών ο Αετός έφτασε και τα οκτώ παιχνίδια μακριά από τις ήττες!

Από την άλλη ο Κεραυνός παρά τις προσπάθειες του δεν βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έτσι δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς.

Στο 40′ ο Αετός Ανωγείων κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Χανιωτάκη με κεφαλιά, έπειτα από κόρνερ του Οικονομάκη και έτσι πήγε προηγούμενος στα αποδυτήρια με σκορ 0-1 μετά από ένα πρώτο μέρος που είχε την κατοχή χωρίς όμως να δούμε τις μεγάλες φάσεις!

Στην επανάληψη παρά τις προσπάθειες του Κεραυνού, ο οποίος είχε δοκάρι με τον Μαυρογιαννάκη και χαμένα τετ-α-τετ με τον Προβατά, τον Καλογιαννάκης και τον Μπουτσάκη, δεν άλλαξε κάτι και έτσι το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος και ο Αετός με αυτή του την νίκη έπιασε στην τρίτη θέση τις Ασίτες με παιχνίδι περισσότερο βέβαια καθώς οι Ασίτες αγωνίζονται κόντρα στο Ασήμι την Κυριακή (24/3).

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον Κεραυνό υπάρχει μεγάλη στεναχώρια και ανησυχία καθώς στο 90′ τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας, Κουγιός, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω της σοβαρότητας του χτυπήματος του.

Συνθέσεις:

Κεραυνός: Χαχλιουτάκης, Ζωάκης (80′ Κουγιός), Κουμάκης, Προβατάς, Κοκαράκης (46′ Μπουτσάκης), Μαυρογιαννάκης, Μενεγάτος (60′ Τσέρος), Καλογιαννάκης, Χουστουλάκης, Δρακάκης (80′ Μουτσάκης), Χριστοδουλάκης

Αετός Ανωγείων: Σκουραδάκης, Κονιός, Αμοιρόπουλος, Ζωνάκης, Κλάδος Μ., Κλάδος Ζ., Κολιοραδάκης, Κεφαλογιάννης, Χανιωτάκης, Οικονομάκης, Παπαδομιχελάκης