Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Συνεχίζει αήττητη η Κ15 του ΟΦΗ

Ισόπαλη με σκορ 1-1 αναδείχθηκε η Κ15 του ΟΦΗ με την αντίστοιχη του Ατρόμητου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για την 2η αγωνιστική του Α’ ομίλου του πρωταθλήματος Super League K15.

Η ομάδα  του ΟΦΗ  πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση και απείλησε μόλις στο 2ο λεπτό, με το σουτ του Καινουργιάκη να καταλήγει ελάχιστα εκτός της εστίας των φιλοξενούμενων.

Στο 35΄ο Ασμαριανάκης ανάγκασε σε δύσκολη απόκρουση τον Αντωνόπουλο, με το α’ ημίχρονο να ολοκληρώνεται χωρίς σκορ (0-0).

Στο 55ο λεπτό, ο Αντωνακάκης εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του Χνάρη για το 1-0, ενώ στο 60’ η ομάδα μας είχε δοκάρι μετά από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πετούση.

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 75’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Ψαράκης έγινε κάτοχος της μπάλας και με δυνατό σουτ εντός περιοχής νίκησε τον Κουκουριτάκη για το τελικό 1-1.

Κ15 ΟΦΗ: Κουκουριτάκης, Κοζυράκης (45’ λ.τ. Ματθαιάκης), Χειλυ, Λυγεράκης, Καινουργιάκης, Χνάρης, Γαλανός, Πετούσης, Αντωνακάκης (60’ λ.τ. Κοντόπουλος), Ασμαριανάκης, Ντρειάι (70’ Κλάδος).