Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Σφοδρή επίθεση του Ν. Τζώρτζογλου σε Μπαλτάκο και ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος

Σφοδρή επίθεση προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκο αλλά και την ίδια την ομοσπονδία για την απόφαση που πήρε να διεξάγει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος χωρίς κόσμο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. 
 
Ο πρόεδρος της ΕΠΣΗ κάνει λόγω για φαρσοκωμωδία κάνοντας για χρυσοπληρωμένο golden boy της ΕΠΟ, επισημαίνοντας ότι η ΕΠΟ συνεχίζει να προκαλεί τη νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων.
 
Αναλυτικά στην καυστική ανάρτηση του ο Ν. Τζώρτζογλου αναφέρει: 
 
“Το καρναβάλι τελείωσε… οι καρνάβαλοι παρέμειναν…
Το χρυσοπληρωμένο golden boy της ΕΠΟ και ο δήθεν Πρόεδρος οι δυο σκηνοθέτες και σεναριογράφοι μιας ακόμα φαρσοκωμωδίας με τίτλο ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ 2024.
(θα μπορούσες να την χαρακτηρίσεις και ποδοσφαιρική τραγωδία).
Νέο ρεκόρ ποδοσφαιρικής ανεπάρκειας και θεσμικής ασυνειδησίας από CEO και τον δήθεν Πρόεδρο….
Ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου, ένας τελικός που για όλο το πλανήτη είναι γιορτή, εσείς και αυτόν τον τελικό τον προσθέσατε στην “ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ” των τελικών του κυπέλλου Ελλάδος….
Υπάρχει άραγε άλλη χώρα, άλλη ποδοσφαιρική ομοσπονδία στον πλανήτη, η οποία να έχει διοργανώσει τα 5 τελευταία χρόνια, τους τέσσερις από τους πέντε τελικούς κυπέλλου κεκλεισμένων των θυρών, όπως η ΕΠΟ;
Καταλήξατε και αποφασίσατε στην χθεσινή θλιβερή διαδικασία (τραγέλαφο) ότι ο τελικός του κυπέλλου Ελλάδος στις 18 Μαΐου του 2024 θα φιλοξενηθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου κεκλεισμένων των θυρών…
Συνεχίζεται να προκαλείται την νοημοσύνη των Ελλήνων φιλάθλων…
Είστε μία ανεξάντλητη γεννήτρια παραγωγής οργής, θυμού, θλίψης δυσφορίας και αγανάκτησης για τον Έλληνα φίλαθλο..
Είναι επιτακτική ανάγκη να τερματιστεί το κλίμα παθητικότητας, ανοχής και μοιρολατρικής αποδοχής της πορείας εκτροχιασμού του ποδοσφαίρου μας..
Ας ελπίσουμε ίσως κάτι να αλλάξει… σε δυο μήνες και κάτι μας αποχαιρετούν…
Εκλογές ΕΠΣ τον Ιούνιο….
Την ελπίδα την φτιάχνεις με όση απελπισία σου έχει απομείνει..
Υ.Γ..Στις αρχές Μαρτίου διάβασα μία δήλωση του αναπληρωτή υπουργού αθλητισμού Γιάννη Βρούτση: «Ξεκίνησε μία νέα εποχή για το ελληνικό ποδόσφαιρο, στη συντονισμένη προσπάθεια που κάνουμε Πολιτεία και ΠΑΕ για την αναβάθμιση του προϊόντος και την επιστροφή των οικογενειών στα γήπεδα»