Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τάσος Τριανταφύλλου για Μανώλη Ρουμπάκη: «Τι να πω για αυτή την παικτάρα»

Ο Τάσος Τριανταφύλλου έκανε μία συγκινητική δήλωση για τον «αδερφό» του Μανώλη Ρουμπάκη στο Primesport.gr, ο οποίος αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του σε ηλικία 44 ετών και αφότου βοήθησε τον αγαπημένο του ΠΟΑ να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Α1 ΕΠΣΗ και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. 

Ο Τάσος και ο Μανώλης πέρα από φίλοι, πέρα από «αδέρφια» όπως χαρακτηρίζονται, έχουν και κοινή ποδοσφαιρική πορεία έχοντας υπάρξει συμπαίκτες σε πολλές ομάδες, ξεκινώντας μαζί από τον ΠΟΑ, έπαιξαν στον ΟΦΗ, στην Επισκοπή, στον Ρούβα, στον Γιούχτα και στην Δαμάστα.

Ο Τριανταφύλλου θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα στα νέα παιδιά τονίζοντας πως ο «Ρούμπι» είναι ένας φάρος ο οποίος πρέπει να τα «φωτίσει» για να ακολουθήσουν τον δρόμο που πρέπει στο ποδόσφαιρο. Επιπλέον τον χαρακτήρισε τεράστια προσωπικότητα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό σύμβολο!

Αναλυτικά η δήλωση του:

«Τι να πω ειλικρινά για αυτή την παικτάρα. Για αυτό τον τεράστιο άνθρωπο και αυτή την τεράστια προσωπικότητα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο για το Ηρακλειώτικο. Ότι και να πω είναι λίγο. Με τον Μανώλη Ρουμπάκη εκτός από τον Εργοτέλη και τον Παναθηναϊκό, σε όλες τις άλλες ομάδες που έχει αγωνιστεί έχουμε υπάρξει συμπαίκτες. Για μένα είναι ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό σύμβολο, ένα παράδειγμα για τους νέους, ένας φάρος στον οποίο πρέπει να φωτίζει τα νέα παιδιά για τον δρόμο που πρέπει να ακολουθήσουν στο ποδόσφαιρο. Για μένα ο Μανώλης Ρουμπάκης δεν ήταν απλά ένας συμπαίκτης, είναι ένας φίλος, ένας αδερφός. Εύχομαι να παραμείνει στο ποδόσφαιρο ακόμα και στον αγαπημένο του ΠΟΑ καθώς μόνο οφέλη μπορούν να έχουν από αυτόν. Μανώλη Ρουμπάκη σε ευχαριστούμε για όλα»