Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τάτσης: “Είμαι εδώ γιατί πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε”

Ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής, Γιάννης Τάτσης μίλησε για όλα στον SportFM Πάτρας

Από το πώς πήρε την απόφαση να αναλάβει την ομάδα σε αυτή τη δύσκολη φάση, το πρώτο του παιχνίδι στην Ηλιούπολη και τις διαιτητικές αποφάσεις, το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, τις δύσκολες μάχες που έχει μπροστά της Παναχαϊκής, τους νεαρούς από την Κ19 και πολλά ακόμα.

Αποσπάσματα των δηλώσεών του

«Είμαι εδώ γιατί πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Σίγουρα μέτρησε σημαντικά το όνομα της Παναχαϊκής, καθώς επίσης και το γεγονός ότι κάνει προσπάθεια να νοικοκυρευτεί στα οικονομικά της. Δε θα ήθελα σε καμία περίπτωση να δουλέψω σε μία ομάδα που θα είναι πίσω 3 και 4 μήνες στις πληρωμές. Έτσι δεν μπορείς να δουλέψεις».

«Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μία βάση παικτών, αλλά οπωσδήποτε χρειαζόμαστε 6-7 προσθήκες καλών παικτών έτοιμων να ανταποκριθούν στις ανάγκες της ομάδας και της κατηγορίας. Αυτούς πρέπει να τους κλείσουμε άμεσα, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να μπουν κατευθείαν τον Ιανουάριο. Δε γίνεται να δουλεύεις με 37 ποδοσφαιριστές, θέλω να μειωθεί το ρόστερ στους 26 με 27 ποδοσφαιριστές ή έστω στους 30».

«Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι για εμάς. Μας αδικεί το αποτέλεσμα στην Ηλιούπολη. Δε λέω ότι έπρεπε να κερδίσουμε αλλά στη χειρότερη έπρεπε να πάρουμε το βαθμό της ισοπαλίας. Αυτός ο διαιτητής με το πέτσινο πέναλτι που έδωσε ήταν σαν να έκλεψε εκκλησία. Η μπάλα βγήκε καθαρά πλάγιο από την επαφή του Κολοβούρη. Δεν ήταν μόνο το πέναλτι, αλλά η συνολική παρουσία του στο ματς».

«Δουλεύω αρκετά στο ψυχολογικό κομμάτι με τα παιδιά και ειδικότερα με τους ξένους, που είναι πιο δύσκολο να αντιληφθούν τι ακριβώς ζητάμε, γιατί εκτός του ότι είναι ξένοι είναι και μικροί ηλικιακά χωρίς πολλές εμπειρίες. Μιλάω σε κάθε παιδί ξεχωριστά»

«Στον κόσμο της Παναχαϊκής δεν έχω να πω πολλά. Κατανοώ την απογοήτευση του, δε σας κρύβω ότι συγκινήθηκα όταν είδα στην Ηλιούπολη αρκετό κόσμο της ομάδας. Θα παλέψουμε, μόνο αυτό έχω να τους πω».

Πηγή: mikriliga.com