Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τέλος ο Μελ από τον ΟΦΗ σε αναζήτηση προπονητή η κρητική ομάδα

Παρελθόν από τον πάγκο του ΟΦΗ αποτελεί από την Κυριακή το μεσημέρι ο Πέπε Μελ ο οποίος στο σύντομο χρονικό διάστημα που έμεινε στην κρητική ομάδα δεν κατάφερε όχι μόνο να αλλάξει την εικόνα της σε σχέση με το Νταμπράουσκας αλλά τα έκανε ακόμα χειρότερα με τον ΟΦΗ πλέον κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό. 

Ο Μελ ήρθε στον ΟΦΗ στις 14 Δεκεμβρίου του 2023 και στους περίπου 2 μήνες που έμεινε στο Ηράκλειο είχε ένα τραγικό απολογισμό σε 12 ματς με απολογισμό μόλις 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και 7 ήττες στο πρωτάθλημα συν 2 ήττες στο Κύπελλο από τον Παναιτωλικό που κόστισαν και τον αποκλεισμό της ομάδας από την συνέχεια της διοργάνωσης.

Ο Ισπανός τεχνικός συναντήθηκε για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα με τον CEO του ΟΦΗ Μηνά Λυσάνδρου και αυτή την φορά αποφασίστηκε από κοινού η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών για το καλό της ομάδας. Στη συζήτηση που έγινε υπήρχε απόλυτη ταύτιση στις απόψεις τους για να πάρει ο ΟΦΗ τα αποτελέσματα που χρειάζεται ως το τέλος της φετινής αγωνιστικής σεζόν.

Μέχρι το βράδυ η το αργότερο αύριο το πρωί θα βγει και η επίσημη ανακοίνωση για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών με τον ΟΦΗ πλέον να αναζητά τον τρίτο προπονητή του στην τρέχουσα σεζόν μετά τους Νταμπράουσκας και Μελ.