Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τέλος ο Τοράλ από τον ΟΦΗ τον πουλάει σε άλλη ομάδα

Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν σαν κεραυνός εν αιθρία ήρθε η είδηση ότι ο πρώτος σκόρερ της περσινής σεζόν για τον ΟΦΗ και ένας κατά τεκμήριο από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας θα αποχωρήσει με μεταγραφή από τον ΟΦΗ. 

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός που παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε και πέρυσι έκανε την καλύτερη του σεζόν σημειώνοντας 8 τέρματα σε 25 ματς σε πρωτάθλημα και Κύπελλο δεν θα είναι κάτοικος Ηρακλείου και τη νέα σεζόν καθώς η κρητική ομάδα βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με ομάδα του εξωτερικού προκειμένου να τον πουλήσει.

Η πώληση του Τοράλ δημιουργεί ένα τεράστιο ουσιαστικό κενό στον ΟΦΗ που μπορεί να έχει παίκτες όπως ο Μπάκιτς, ο Νέιρα ακόμη και ο Άντριαν Ριέρα που μπορούν να παίξουν στην ίδια θέση αλλά παίκτες με την ποιότητα του Ισπανού δεν τους βρίσκεις εύκολα.

Το αν θα κινηθεί για την αντικατάσταση του Τοράλ ο ΟΦΗ παραμένει ερωτηματικό μέχρι στιγμής και ο χρόνος θα δείξει αν καλυφθεί το κενό του εκ των έσω η αποκτηθεί τελικά παίκτης που θα τον αντικαταστήσει επάξια γιατί μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ της περσινής σεζόν.