Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ταξιδεύει στη … Γαλλία η χάρη των Χανίων λόγω Γιαμπερέ

Μέχρι τη Γαλλία θα ταξιδέψει το όνομα της ομάδας των Χανίων, απόδειξη ότι η ομάδα μέρα με τη μέρα ενισχύει την δυναμική της και το brand name της ακόμα και εκτός συνόρων.

Πριν από λίγες μέρες ένας Γάλλος δημοσιογράφος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο της Μοναχής Ελιάς για το… χατίρι του ποδοσφαιριστή της ομάδας Σεντρίκ Γιαμπερέ.

Ο Christophe Monzie ο οποίος εργάζεται στο ραδιοφωνικό σταθμό ARL του Μπορντό βρέθηκε στα Χανιά προκειμένου να μιλήσει με τον πολύπειρο αμυντικό των Χανίων και να καταγράψει τις εντυπώσεις του από την νέα πρόκληση της καριέρας του.

Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα από την εποχή που ο 32χρονος σέντερ μπακ της ομάδας μας αγωνιζόταν στη Μπορντό.
Μάλιστα ήταν αυτός που είχε πάρει την πρώτη συνέντευξη από τον Γιαμπερέ στο ξεκίνημα της καριέρας του.

Η ΠΑΕ Χανιά ευχαριστεί θερμά τον Christophe Monzie για το ενδιαφέρον του και τον περιμένει ξανά να τον φιλοξενήσει στην πόλη των Χανίων.

Tα εισιτήρια για το ματς με την Καλαμάτα 

Η ΠΑΕ Χανιά ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι η διάθεση των εισιτηρίων για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, Χανιά-Καλαμάτα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27/11 (15:00), θα ξεκινήσει δύο ώρες πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του αγώνα (13:00), από τα εκδοτήρια του γηπέδου Περιβολίων.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής:

Θύρες 1,2: 10 ευρώ

Θύρα VIP: 20 ευρώ

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα εισέρχονται στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου τους.