Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα δοκάρια «έκοψαν» τη φόρα στη Χερσόνησο στο ντέρμπι με τον ΠΑΝΟΜ

ΠΑΝΟΜ και Χερσόνησος αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στο γειτονικό ντέρμπι για την 19η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΗ.

Ένα ντέρμπι που μέτρησε η δύναμη, οι προσωπικές μονομαχίες αλλά και η αστοχία των φιλοξενούμενων, πραγματοποιήθηκε στα Μάλια με τους ΠΑΝΟΜ και Χερσόνησο «Palmera Beach» να αναδεικνύονται ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0).

Δύο δοκάρια για την Χερσόνησο στο ματς, με τον Ψωρογιάννη να το σημαδεύει στο πρώτο μέρος και τον Ξυλούρη στο πρώτο λεπτό της επανάληψης, με την μπάλα να μη της κάνει το χατίρι σε καμία από τις δύο στιγμές.

Μέτριο ματς από τον ΠΑΝΟΜ, που δεν μπόρεσε να απειλήσει με αξιώσεις την ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα ομάδα του Άγγελου Βαρδάκη, με τους Νικολλί και Μαυρίδη να έχουν από μία καλή στιγμή στη διάρκεια του αγώνα.

Στο 38′ ο Ψωρογιάννης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Κορνηλάκη, ενώ στο 46′ ο Ξυλούρης βρήκε “σίδερο” με σουτ σε κενή εστία.

Γκολ δεν ήρθε ποτέ στα Μάλια, με αποτέλεσμα το 0-0 να μένει μέχρι τέλους του ματς και τους ΠΑΝΟΜ και Χερσόνησο «Palmera Beach»  να μοιράζονται από ένα βαθμό.

ΠΑΝΟΜ (Μανώλης Κατσούλης): Κορνηλάκης, Μαυρίδης, Διαμαντάκης, Ρούκα (70′ Παπαδάκης), Τζανάκης, Ξυλούρης Μ., Γκέγκα Π., Γκέγκα Α., Νικολλί, Κατσούλης, Συσκάκης

Χερσόνησος (Άγγελος Βαρδάκης): Λεοντιάδης, Ψωρογιάννης, Μαυρής, Φερεντίνος, Καπετανάκης, Μηλάκης, Μότσο, Χιλά, Ντρεϊάι, Ξυλούρης Εμ., Θεοδωράκης