Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα… δοκάρια κράτησαν τον ΟΦΗ Κ17 στο μηδέν με τον Ατρόμητο!

Χωρίς να καταφέρει να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που δημιούργησε, έχοντας παράλληλα δυο δοκάρια, η Κ17 του ΟΦΗ αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με την αντίστοιχη του Ατρόμητου στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για την 15η αγωνιστική της Β’ φάσης του Ε’ Ομίλου του πρωταθλήματος Super League K17

Η ομάδα του ΟΦΗ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα της εστίας του Παπαδόπουλου στο 38′, με τον Σωμαράκη να κάνει την προβολή, έπειτα από σουτ του Καστελλιανάκη, όμως το γκολ ακυρώθηκε καθώς ο νεαρός επιθετικός υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Μόλις δυο λεπτά αργότερα ο ΟΦΗ έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με τον Σωμαράκη να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε δυναμικά το β’ ημίχρονο, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες, χωρίς όμως να μετουσιώσει σε γκολ κάποια από αυτές.

Στο 55′ ο Καστελλιανάκης πλάσαρε από κοντά, ο αντίπαλος τερματοφύλακας έδιωξε αρχικά και στην επαναφορά ο Δάρλας έστειλε την μπάλα άουτ.

Στο 76′ ο Παπαδόπουλος είχε απάντηση στο εντός περιοχής σουτ του Δάρλα, ενώ στο 77′ ο Καστελλιανάκης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων, με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Η ομάδα του ΟΦΗ, η οποία συνέχισε να πιέζει για γκολ, έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία στο 89′, με τον Καστελλιανάκη να μπαίνει στην περιοχή και να σουτάρει και τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να του λέει “όχι” και το 0-0 να διατηρείται μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.

Κ17 ΟΦΗ (Θ. Ελευθεριάδης): Μπουστζοκάι, Κοζυράκης, Νινιράκης (84′ Παντερής), Λαγουδάκης, Χαραλαμπάκης, Ντάγια, Κωστέας (70′ Πατραμάνης), Κωνσταντακόπουλος Γ. (65′ Χαραλάμπης), Δάρλας, Καστελλιανάκης, Σωμαράκης (84′ Μπεϊνάς).