Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τα καθαριστήρια CLEANUP πρωτοπορούν ξανά και οικολογικά

Τώρα τα Clean Up φιλοξενούν τα προϊόντα Fill. Με φιλοσοφία eco friendly και απόλυτο σεβασμό στον πλανήτη! Προμηθευτείτε μοναδικά προϊόντα για καθαρισμούς χώρων, γενική καθαριότητα, αλλά και για προσωπική υγιεινή. Γεμίστε ξανά τα άδεια δοχεία, εξοικονομείστε χρήματα και κάντε το “refill” κομμάτι της καθημερινότητας!

Η fill είναι μια σειρά επαναγεμιζόμενων προϊόντων για eco οικιακό καθαρισμό τα οποία λειτουργούν αποτελεσματικά, έχουν σχεδιαστεί με υψηλή αισθητική, και μειώνουν τα απορρίμματα συσκευασιών. Είναι διαθέσιμα σε γυάλινα μπουκάλια και βάζα των 500ml με μεταξοτυπία.

Φτιάχνονται σε οικογενειακό εργοστάσιο στο Northamptonshire της Αγγλίας, από εξειδικευμένους χημικούς που συνδυάζουν βιοδιασπώμενα συστατικά για να δημιουργήσουν απλά, σύγχρονα & αποτελεσματικά οικολογικά καθαριστικά και προϊόντα πλυντηρίου. Χωρίς χρωστικές και επικίνδυνα χημικά. Χωρίς χρήση πλαστικών μπουκαλιών για λιγότερα απορρίμματα. Γεμίστε καθαρίστε επαναλάβετε.

Τα προϊόντα της fill είναι μια πρόταση για όλους όσους ενδιαφέρονται για έναν καλύτερο τρόπο καθαρισμού και ένα καλύτερο πλανήτη. Αποτελούν τον τύπο των οικολογικών προϊόντων που όλοι θα έπρεπε να χρησιμοποιούν, σε γυάλινα μπουκάλια, ώστε να μην πετιούνται στα σκουπίδια.