Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τεράστια πρόκριση για το Ασήμι, 2-0 τον Ανθεστίωνα

Το Ασήμι πάλεψε και με όπλο την έδρα πέταξε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου ΕΠΣΗ τον Ανθεστίωνα, νικώντας τον  με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για το final 4 που θα διεξαχθεί στην περιοχή που εδρεύει, τη Μεσαρά.

Η μοίρα τα έφερε έτσι η ομάδα  του Στέλιου Ανωγειανάκη, να είναι η μοναδική εκπρόσωπος της περιοχής της Μεσαράς στο final 4 του Κυπέλλου ΕΠΣΗ, παίρνοντας μεγάλη πρόκριση επί του Ανθεστίωνα, που για ένα ακόμη παιχνίδι λόγω των πολλών απουσιών δεν στάθηκε όπως ήθελε και όπως όφειλε, όντας το φαβορί του ζευγαριού, πριν την έναρξη της αναμέτρησης. 

Πρωταγωνιστής του αγώνα για το Ασήμι ο Ψωμάς, που δημιούργησε το πρώτο γκολ για τους Μεσαρίτες στο τέλος του πρώτου μέρους, με τον Οικονομάκη να γράφει το 1-0 με κεφαλιά, ενώ κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ευστόχησε ο Μασέλης για δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 53′.

Ο Ανθεστίων είχε και εκείνος τις ευκαιρίες του, τόσο με τον Λυδάκη όσο και με τον Χρηστάκη, όμως δεν φάνηκαν ικανές να νικήσουν τον Κασμερίδη.

Τελικό σκορ στο Ασήμι, 2-0 με την ομώνυμη ομάδα να πανηγυρίζει μία τεράστια πρόκριση, φέρνοντας μνήμες από το παρελθόν του συλλόγου.

Ασήμι (Στέλιος Ανωγειανάκης): Κασμερίδης, Μασέλης, Σφακιανάκης, Χατζηπαυλίδης, Αντωνάκης, Οικονομάκης, Μακράκης, Ψωμάς, Ντρομπονίκου, Ξαγοραράκης, Μπέρκης 

Ανθεστίων (Βασίλης Πλεσίτης): Κασσωτάκης, Χότζα, Σαριδάκης, Κουρίνος, Ανυφαντάκης, Κλάδος, Χρηστάκης, Τρουλάκης, Λυδάκης, Χατζάκης, Σεραφειμίδης.