Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τι ζητάει ο Μέσι για να μείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν;

Το… σίριαλ της ανανέωσης του Λιονέλ Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζεται, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν τον Αργεντινό να ζητά κι αυτός αστρονομικό και «ηγεμονικό» συμβόλαιο τύπου… Κιλιάν Μπαπέ για να συνεχίσει στο Παρίσι

Μετά από έναν ακόμη πρόωρο ευρωπαϊκό αποκλεισμό η Παρί Σεν Ζερμέν ήδη «τρέχει» τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν με την ελπίδα πως επιτέλους θα καταφέρει να σηκώσει το τρόπαιο με τα μεγάλα αυτιά. Και αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για τους Πρωταθλητές Γαλλίας δείχνει να είναι η ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Λιονέλ Μέσι.

Λίγα πριν τα τέλη του 2022 οι πληροφορίες ήθελαν τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει σε πλήρη συμφωνία, όμως μέχρι στιγμής κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί. Σύμφωνα με το RMC, Μέσι και Παρί ακόμα βρίσκονται σε συζητήσεις, στις οποίες εξετάζονται δύο εκδοχές. Η πρώτη αφορά την ενεργοποίηση της υπάρχουσας οψιόν μονοετούς ανανέωσης και η δεύτερη το να υπάρξει νέα συμφωνία για μια σεζόν η οποία θα περιλαμβάνει και έξτρα οψιόν επίσης για έναν χρόνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Αργεντινός δεν θα ήταν πρόθυμος να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο που δεν θα είναι έστω κοντά σε αυτό του Κιλιάν Μπαπέ. Ο 35χρονος αυτή τη στιγμή λαμβάνει περίπου 35 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο από τους Παριζιάνους, την ώρα που ο Γάλλος τον Μάιο συμφώνησε σε deal τριών χρόνων το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 636 εκατομμύρια. Η διαφορά δηλαδή είναι αρκετά μεγάλη, την ώρα που η Ίντερ Μαϊάμι του MLS έχει ενδιαφερθεί έντονα για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή και προσπαθεί να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Πηγή: gazzetta.gr